PSD Călărași a oferit pachete cu dulciuri bătrânilor de la Căminul Antim Ivireanul. Directorul Mihai Alexandru a făcut un bilanț. VIDEO

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PSD Călărași a oferit pachete cu dulciuri bătrânilor de la Căminul Antim Ivireanul. Directorul Mihai Alexandru a făcut un bilanț. VIDEO

Împreună putem face mult mai mult pentru călărășeni!

O acțiune coordonată de președintele PSD Călărași Iulian Iacomi a continuat astăzi 22 decembrie 2018 în Călărași dar și în localități din județ.  Social democrații călărășeni s-au deplasat la Centrul de servicii sociale pentru copii și familie ”Sera”, Centrul de plasament în regim de urgență ”Sfânta Maria”, Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap sever, Căminul de bătrâni ”Sfântul Antim Ivireanul”, Centrul maternal ”Dumbrava”, Centrul de îngrijire și asistență din comuna Ciocănești si la Căminul pentru persoane vârstnice ”Sfânta Maria” din comuna Unirea, unde au împărțit cadouri și au încercat să aducă un zâmbet pe chipul multor călărășeni. La Căminul de bătrâni Antim Ivireanul, social democrații Marius Dulce, Chiriță Alexandru, Rudolf Manea, Liviu Oltenacu, Marian Cojocaru, Dincă Ionuț au oferit pachete cu dulciuri bătrânilor. S-au purtat discuții cu aceștia, iar social democrații au demonstrat încă o dată că le pasă de oameni: Este normal să fim alături de oameni, de cei care au nevoie de puținul ce le putem oferi. Este un prilej ca suntem alături de oameni sufletește, să le arătăm tuturor că ei înseamnă pentru noi, a declarat Marius Dulce liderul organizației municipale PSD Călărași.

 

Directorul Instituției a mulțumit consilierilor locali prezenți pentru grija permanentă care este acordată prin ședințele de Consiliu local bunei funcționări a Căminului, pentru aprovizionare, dotare și salarizare a personalului. Mihai Alexandru a făcut un bilanț al activității echipei, sale concretizat în lucruri bune pentru oameni, în realizarea unor spații moderne dotate cu mobilier nou, spații de socializare sau servit masa, vorbind despre grija pe care o acordă zilnic celor de aici. De remarcat programul de Sărbătorile de iarnă în care bătrânii  sunt colindați, meniul românesc bogat și diversificat, vizitele și activitățile desfășurate. Progresăm pas zi de zi creștem de la o zi la alta, încercăm să îmbunătățim serviciile oferite. Așteptăm sărbătorile cu meniu special, masa festivă, sperăm ca toți să se bucure de sărbători. 2018 a însemnat un an bun de muncă, sunt mulțumit, mai este de muncă și ne vom implica prin servicii de calitate. De Crăciun aici nu va lipsi nimic de pe masă. De Revelion avem o masă festivă cu tort, șampanie, prăjituri – a declarat directorul Căminului de bătrâni Antim Ivireanu din Călărași, Mihai Alexandru.

Alexandru Chiriță, consilier local: Bucuria din ochii copiilor, adulților și bătrânilor din aceste centre în momentul în care ne-au întâmpinat ne-a creat un sentiment unic: pe de o parte eram mulțumiți pentru că am putut genera zâmbete de mulțumire prin acțiunea noastră, dar pe de altă parte eram conștienți că trebuie făcut mai mult, la nivelul întregii societăți, pentru semenii noștri.
PSD Călărași va continua în aceste zile acțiunile sociale de acest tip, astfel încât să reușim să aducem spiritul Crăciunului în cât mai multe locuri din județ. Împreună putem face mult mai mult pentru călărășeni!