S.C. Drumuri și Poduri Călărași împreună cu Consiliul județean continuă lucrările de asfaltare în județ. Iată unde…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru S.C. Drumuri și Poduri Călărași împreună cu Consiliul județean continuă lucrările de asfaltare în județ. Iată unde…

Vasile Iliuță și conducerea de la Drumuri și poduri nu se lasă. Urmele dezvoltării județului nostru se văd peste tot unde aceștia efectuează lucrări. Vorbim despre seriozitate și onorarea la timp, încadrarea în termenele prevăzute din contacte pentru toate lucrările de asfaltare/ modernizare a drumurilor județene

C.J. și S.C. Drumuri și Poduri sunt angrenate în următoarele lucrări:

  1. Pietruire drumuri de pământ în satul Dâlga, comuna Dor Mărunt, judetul Călăraşi, lucrare realizată prin Programul de dezvoltare rurală.
  2. Pietruire străzi în satul Independenţa, comuna Independenţa, judeţul Călăraşi, lucrare realizată prin Programul de dezvoltare rurală.
  3. Lucrări de întreţinere şi reparaţii drumuri judeţene (covoare şi plombe, siguranţa circulaţiei, pietruiri, etc.)

    Asfaltarea DJ 304 Dâlga – Plevna se realizează pe o lungime de aproximativ 8 kilometri. Primăriile din zona aferentă apreciază această lucrare foarte importantă pentru economia zonei și au promisiuni din partea Consiliului Județean că va fi finalizat cu asfalt și DJ 313 Dor Mărunt – Radu Vodă. 

Pe 9 septembrie o zi mult așteptată, atât de primarul Lică Voicu cat si de locuitorii satului Potcoava, a început turnarea covorului asfaltic. Aceasta se realizează pentru cei 7,05 km de drum din primul proiect, urmează un al doilea proiect ce va acoperi restul străzilor. 

S.C. DRUMURI SI PODURI S.A. CALARASI are ca obiect principal de activitate executarea lucrărilor de reparaţii drumuri judeţene şi comunale, covoare bituminoase, lucrări de asfaltare, pietruire drumuri de pământ, modernizare străzi si tratamente bituminoase.

Printre numeroasele lucrări executate de S.C. DRUMURI SI PODURI S.A. CALARASI, amintim urmatoarele:

  1. Reabilitare DN3D (strada Bucuresti), in municipiul Calarasi
  2. Modernizare drumuri de interes local in comuna Ciocanesti, jud. Calarasi – Program SAPARD.
  3. Reabilitare drumuri de pamant prin impietruire cu macadam semipenetrat in comuna independenta, jud. Calarasi.