Sică Mandolină a venit la Stagiunea Teatrală Electorală de Toamnă din Călărași. Iată cu cine s-a întâlnit…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Sică Mandolină a venit la Stagiunea Teatrală Electorală de Toamnă din Călărași. Iată cu cine s-a întâlnit…

Sică Mandolină a venit la Călărași la invitația lui Daniel Ștefan Drăgulin.  În comunicatul acestui important partid local cuvântul președinte este scris cu literă mare. La fel ca cel de europarlamentar. Probabil pentru a se preamări importanța acestori funcții… Întâlnirea tainică s-a realizat pe furiș fără a se comunica cu presa locală, sau ce a mai rămas din ea. Din fotografiile puse pe pagina facebook a org. jud. a PNL vedem că Sică Mandolină s-a întâlnit cu primari importanți din PNL cum ar fi cel din Grădiștea, Independența, Dragalina, Belciugatele, Dichiseni, vicepreședinții CJ, generalul în rezervă Stoica, europarlamentarul Dan Motreanu și celebrul senator Răducu Filipescu. Nu a putut lipsi administratorul public al mun. Călărași Vali Deculescu.

 

În fața platouilor cu plăcinte și a sticlelor cu apă (adusă pentru a nu se îmbăta cu rezultate uluitoare???) s-au discutat strategiile de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Sică Mandolină a fost invitat fața sălii Barbu Știrbei unde se desfășoară Stagiunea teatrală darși Zilele municipiului Călărași, pentru a cunoaște mai bine pe alegători, respectiv pe bikerii care se aflau la un concurs de frumusețe lângă motocicletele expuse de Zilele municipiului minunat. Sică a aflat că se află în Călărași, pentru că nu ar avea cum să confunde acest așa zis municipiu cu un altul din cauza gropilor pe care s-au chinuit să le ocolească de la intrare în municipiu.

Sică Mandolină este celebru în Wikipedia. Iată cu ce se mîndrește cel despre care PNL Călărași spune că este Președinte ( cu P) 

Curioșii s-au pozat cu el și primarul, unii chiar neștiind de ce o fac… Despre Sică Mandolină WIKIPEDIA scrie că la data de 16 decembrie 2007, Ludovic Orban a fost implicat într-un accident de circulație, după care a plecat de la locul accidentului și s-a prezentat la sediul Poliției abia după aproape 30 de ore, fapt pentru care a rămas fără permis de conducere. Ludovic Orban a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un autoturism care se afla pe marginea drumului. Martori oculari au declarat că în accident ar fi fost acroșata și o femeie care se afla pe trotuar, iar Orban ar fi plecat apoi cu victima de la locul accidentului[2]. Deși nici victima și părinții acesteia, și nici Orban nu au recunoscut incidentul, în februarie 2008, procurorii au stabilit că Ludovic Orvan a lovit „ușor” o fată în timpul accidentului, dar a fost găsit nevinovat deoarece minora lovită nu a avut nevoie de mai mult de 10 zile de îngrijiri medicale, așa cum prevede legea. Ludovic Orban vorbește limbile engleză și franceză (fluent) și limbile germană și maghiară (noțiuni de bază). Este căsătorit și are un copil.

Tot Wikipedia îi descrie trecutul președintelui PNL. Astfel, Direcția Națională Anticorupție a dispus urmărirea penală și controlul judiciar pe 60 de zile a lui Ludovic Orban, sub acuzația de folosirea influenței pentru obținerea de foloase necuvenite, la data de 11 aprilie 2016. Inculpatul Ludovic Orban ar fi cerut unui om de afaceri suma de 50.000 euro pentru a acoperi cheltuielile campaniei electorale aflată în desfășurare la momentul respectiv. Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție l-au achitat pe Ludovic Orban în luna ianuarie 2017 dar decizia nu este definitivă.

Vasile Iliuță nu a fost chemat la întâlnirea liberalilor…

Aceștia s-au pozat în fața Muzeului Municipal, un loc unde speră că li se va consemna activitatea…Priviți-l pe domnul Președinte cu p mare, așa cu îi place să fie scrise funcțiile din partidul de la Călărași. Câtă mândrie pentru un oraș distrus de lucrări, un oraș unde timp de 2 mandate nu a finalizat ceva, în afară de promisiuni. PNL Călărași a demonstrat că paote fi un partid unde traseiștilor li se oferă totul pe favă, după ce aceștia fac un traseu politic anevoios, plecând de la PCR, PC, UNPR, USL . Un traseu care îl va pune pe poate și pe Domnia Sa pe lista de candidat ca deputat locul I.

La întâlnirea cu conducerea PNL, președintele Consiliului Județean Vasile Iliuță nu a fost invitat. Este greu de crezut că pe Sică Mandolină nu l-ar interesa proiectele de dezvoltare ale județului care i-au adus multe voturi dar mai ales o finanțare frumoasă a campaniilor electorale ce vor urma. Pentru că nu se știe cine sponsorizează campania ce urmează. Mergând pe o logică simplă, Vasile Iliuță nu va mai fi susținut de PNL și i se va retrage susținerea politică de către PNL după alegerile prezidențiale. Acesta ar putea candida cu succes ca independent sau chiar susținut de un alt partid politic – reușind să zdrobească umilitor orice contracandidat la șefia Consiliului Județean la alegerile din mai anul următor. Este interesant cine ar mai asigura finanțarea campaniilor electorale ce vor urma dacă liberalii au hotărât să îl izoleze – după ce au profitat de el, în campaniile ce au fost, dar și pentru dezvoltarea localităților din județ…Un lucru pe care liberalii adevărați nu îl pot uita. Chiar dacă li se oferă alte plăcinte…

Călărășenii au rămas surprinși să îl vadă printre ei după vreo 4 ani pe senatorul Filipescu și europarlamentarul Dan Motreanu, preocupați firește de motociclete și minunea de la Călărași unde toți oamenii se simt fericiți la Zilele municipiului organizate atăt de priceput de primarul președinte de partid.

Stagiunea de toamnă de la Călărași va continua cu actorii politici cunoscuți. Sunt cei care nu ezită să se fotografieze cu oamenii cărora le promit bunăstarea care nu se vede. Cum altfel să # REZISTE ???