Strada București nu va fi asfaltată în acest an, ci doar peticită. Află de ce…

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Strada București nu va fi asfaltată în acest an, ci doar peticită. Află de ce…

Chiar dacă acum un an în numele alegerii unui primar și consilieri se promitea Marea Asfaltare, iată că în acest an pe strada București se efectuează doar Marea Peticire. Sunt decopertate porțiuni de asfalt și înlocuite cu altele.Acum 2 săptămâni la rectificarea bugetului viceprimarul Ivanciu a anunțat că s-au alocat bani doar pentru reparații ale trotuarului de pe str. București. Asfaltarea șoselei trebuia efectuată de firmele care nu au adus șoseaua la starea inițială după CL8, din fondurile de garanții, dar iată că această discuție nu se vrea a fi publică, iar unele firme iertate de distrugerea carosabilului.
Șoseaua str. București va fi realizată în 2018 prin proiect european, întrucât pe aceasta se urmărește a se realiza o mare minune…anume pistă de biciclete. Nu se știe unde va fi această pistă amplasată, pentru că aproape toată șoseaua este blocată pe un sens de autovehicule parcate. Municipalitatea vrea să construiască Stații terminale pentru biciclete la stația de autobuz de la fosta Siderca și la Blocuri IMC – care se află pe raza municipiului. Aici se vrea ca cetățenii să își lase autoturismele și să folosească biciclete sau miraculosul transport în comun. Te doare capul când te gândești la asta.
Ca să fie mai turistic orașul minunat, între strada București și cartier Măgureni, pe lângă curtea Jandarmeriei se va realiza o șosea. Traseul încântător va tranzita parcul central, apoi pe la Jirlău și nu se știe cum se va ajunge la fosta Siderca.
Municipalitatea nu a luat în calcul vremea rea, ploioasă sau atunci când șoseaua/ parcul sunt înzăpezite. Să ne minunăm de aceste idei.