Prima sedinta oficiala a BPL din cadrul Organizatiei Municipale a TNL Calarasi. Comunicat de presă

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Prima sedinta oficiala a BPL din cadrul Organizatiei Municipale a TNL Calarasi. Comunicat de presă

Comunicat de presa al TNL municipiul Calarasi​​​

​In data de 28.10.2017 a avut loc prima sedinta oficiala a BPL din cadrul Organizatiei Municipale a TNL Calarasi care a debutat cu mesajul introductiv al presedintelui Adrian Stoica: “Stiu din discutiile pe care le-am purtat cu voi anterior ca aveti idei. Astazi suntem aici pentru a le imbunatati, pentru a le da forma si culoare in spiritul tineresc care ne reprezinta si pe care trebui sa Il fructificam cu fiecare actiune pe care o desfasuram.” Ulterior s-au desfasurat alegerile pentru noua componenta a Secretariatului General. Astfel, tanarul presedinte l-a nominalizat pe Mihai-Radu Pahomeanu, student in anul 6 la Facultatea de Medicina, pe care l-a descris ca fiind un om eficient, de incredere, care va raspunde nevoilor colegilor saioricand va fi solicitat. Desi sunt colegi de foarte putin timp, Adrian Stoica a subliniat in discursul sau faptul ca relatia dintre el si Mihai Pahomeanu este una bazata pe incredere, dedicare si suport reciproc. Dupa ce a fost ales in functie, noul Secretar General a desemnat ca cele doua functii de Secretar General Adjunct sa fie ocupate de Luminita-Elena Ene si Princea Andreea.
​De asemenea, pentru a putea urmari intr-un mod mai eficient problemele cu care se confrunta tinerii romani, organizatia a decis ca membrii acesteia sa fie impartiti in comisii de specialitate, fapt ce este rar întâlnit într-o organizație municipală de tineret și care va fi implementat cu responsabilitate si implicare. Concluzia ședinței a fost marcată de consensul membrilor de a porni în perioada următoare o serie de acțiuni cu scopul de a îmbunătății viața călărașenilor.
​În urma alegerilor județene și naționale ale TineretuluiNațional Liberal, tânăra organizație locală a reușit să obțină 5 locuri în conducerea județeana a TNL (Andrei Romilă – primvicepreședinte, Adrian Stoica – vicepreședinte, Andrei Gabuz și Mihai-Radu Pahomeanu – membri în BPJ și Stere Giacă – președinte al Comisiei Județene de Regulament și Arbitraj) și unul în conducerea națională(Andrei Romilă – membru al Comisiei Naționale de Regulament și Arbitraj) cu scopul de a face auzite atât la nivel județean cât și national problemele cu care se confruntă tinerii călărășeni.
​La aceasta sedinta a fost prezenta si Alina Jipa, consilierlocal si presedinte a Organizatiei Femeilor Liberale (OFL) Calarasi care a impartasit din experienta sa politica cu scopul de a ajuta tinerii liberali aflati la inceput de drum.
​Noua conducere a TNL Mun. Călărași este formată din: Adrian Stoica – președinte(student al Universității București), Alexandru Alecu și Gabriel Radu – prim-vicepreședinți, Mihai Pahomeanu – Secretar General, Luminița Ene și AndreeaPrincea – Secretari Generali adjuncți; Andrei Romilă, Cristian Bireș, Georgian Dascălu, Daniel Dumitrache, Andrei Gabuz, Alina Marin, Răzvan Mateiu, Cristina Păun, Emil Șerban șiBogdan Stan – vicepreședinți; Robert Anton, Daniel Bălan, Călin Barbu, Cristian Cionoiu, Gabriel Cristache, AndreeaNeagu, Marius Postolache, Valentin Șarapciu, Stere Giacă, Cosmin Tatavura și Cristian Tudoran – membri în BPL.