Călărășenii de pe strada Doina și-au construit canalizare. Ei au și un fel de șosea…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Călărășenii de pe strada Doina și-au construit canalizare. Ei au și un fel de șosea…

Ne intra apa în curți spun locatarii de pe strada Doina din minunatul nostru municipiu… Calea ferată este în fața caselor noastre ceva decorativ, nefolosit și nefuncțional. Iarba și pământul au crescut pe ea  și CFR nu o mai folosește. Chiar nu vedem ce fel de element strategic național este calea ferată abandonată de foarte mulți ani…fapt pentru care autoritățile locale nu spun că nu ne pot realiza străzi asfaltate sau introduce utilități. Ni le-am introdus noi singuri arată un vecin țeava de apă din plastic  pentru care a săpat un șant sub calea ferată. Avem mai nou și scurgere pluvială spune acesta indicând spre șanțul săpat după modelul roman  în fața caselor.

Primăria Calarasi este o Instituție pe care o doare la bască…spun locatarii de pe strada alăturată, Mihail Kogălniceanu. Strada noastră este asfaltată doar în acte. În realitate au adus moloz pe care l-au întins pe șosea pe care au înălțat-o în unele locuri și la nivelul bordurilor. Strada este plină de gropi ghiorlănită și nu se poate circula pe ea. La ploi numai bălți…spun oamenii revoltați. Să nu îl mai prindem pe primar pe strada noastră…ne-a promis că ne va asfalta strada dacă îl votăm și ne-a mințit, arată aceștia.