Deputat Sorin Vrăjitoru: Avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Deputat Sorin Vrăjitoru: Avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna

Deputatul PSD Călărași Sorin Vrăjitoru,  a dorit să comunice astăzi telefonic călărăşenilor şi nu numai un „motiv de bucurie maximă”, susţinând  că a fost obţinut Avizul din partea Consiliului Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Naţional şi Locuinţe, prezidat de ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan pentru realizarea obiectivului de investiţii „Pasaj denivelat superior pe DN21 KM 105+500. Motiv de bucurie maximă: avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna.” a scris pe Facebook Vrăjitoru care a mai precizat că pentru demararea lucrărilor mai e nevoie doar de o Hotărâre de Guvern. “Până la prima cărămidă, cum se spune, mai e un singur pas – Hotărârea de Guvern! Munca mea asiduă pentru realizarea acestui obiectiv a dat, în final, roade. Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi călărăşeni!” a mai susţinut deputatul călărăşean, unul dintre promotorii acestui proiect.

Valoarea totală a investiţiei, susţinute de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, este de 133.429.000 lei (inclusive TVA) din care C+M: 111.232.000 lei. Lungimea drumului proiectat inclusiv pasaj este de 2,739 km, durata de execuţie fiind de 18 luni.