Sportiva Paula-Elena Tufan din Călărași obține locul I/ junioare open și locul IV l/ senioare open la Cupa României de Culturism și Fitness

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Sportiva Paula-Elena Tufan din Călărași obține locul I/ junioare open și locul IV l/ senioare open la Cupa României de Culturism și Fitness
Dragi iubitori ai sportului din orașul Calarasi, clubul sportiv Fortus Calarasi va aduce la cunoștința rezultatul foarte bun obținut de sportiva clubului Paula-Elena Tufan la Cupa României de Culturism și Fitness.
Președintele clubului, Nelu Basfalion a făcut parte din echipa de organizare a concursului. Acest eveniment s-a desfășurat in orașul Cluj-Napoca in perioada 28-29 Aprilie. La acest concurs au participat peste 300 de sportivi la 40 de categorii. Sportiva noastră a participat la 2 categorii obținând următoarele rezultate : locul I la categoria wellness junioare open și locul IV la categoria wellness senioare open. Conform regulamentului sportivii juniori pot participa și la categoriile de seniori.
In calitate de presedinte al clubului sportiv Fortus tin sa multumesc bunului prieten din Irlanda Calin Brehaița, care in perioada de pregătire ne-a fost de un real ajutor. Mulțumesc deasemenea sponsorilor care sunt alături de mine și de clubul pe care îl administrez.
Dupa o pauza de câteva zile sportivii clubului vor începe pregătirea pentru Campionatele Naționale de Culturism și Fitness ce se vor desfășura la Sibiu in ultima săptămâna a lunii August. Mult succes in competițiile următoare !