3 Secrete ale zarurilor pe care orice jucător de Craps ar trebui să le știe

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru 3 Secrete ale zarurilor pe care orice jucător de Craps ar trebui să le știe

3 Secrete ale zarurilor pe care orice jucător de Craps ar trebui să le știe

Dacă ar putea fi posibil să primești de nicăieri cele mai importante și secrete cunoștințe ale lumii? Ai vrea să știi cum s-a creat lumea sau care sunt cele mai importante secrete ale jocului de Craps? Pe cât de ciudată este întrebarea, pe atât de evident este răspunsul pe care doar un jucător pasionat de Craps l-ar da. Și nici măcar nu trebuie să renunți la prima variantă, deoarece, astăzi îți vom oferi pe tavă câteva dintre cele mai importante informații pe care le cunoaștem despre jocul de zaruri, cum se desfășoară acest joc și cam ce trebuie să faci pentru a te asigura că șansele tale de câștig sunt mereu de partea ta.

 

Dar până să începi să iei notițe, nu uita despre faptul că orice lucru pe care îl experimentezi pentru prima dată în cazino, trebuie să vină cu un strop de responsabilitate și cu multă grijă atât pentru emoțiile pe care le simți, dar și pentru finanțele pe care le riști.

Craps are un pariu unde nu există margine de casă

Marginea casei sau avantajul cazinoului este acel procent care garantează cazinoului că indiferent de cât de mulți bani se pariază sau se câștigă în cazino, pe termen lung, aceștia vor rămâne în profit cu o sumă foarte aproape de acel procent din totalul mizelor pariate. Aici nu intervin și bonusurile fără depunere sau alte astfel de promoții organizate de către operatori. Vorbim strict de avantajul pe care cazinoul îl are față de jucători, la fiecare joc oferit în cadrul acestuia. Fiind o afacere, aceasta se bazează pe profit și pe modul în care poate oferi servicii cât mai calitative, pentru cât mai mult timp, unui număr de utilizatori care se află într-o continuă creștere. Acesta este modul în care putem judeca o afacere cu jocuri de noroc, nu are cum să supraviețuiască fără o margine a casei, altfel nu ar mai fi profitabilă.

 

Deci cum este posibil ca jocul de Craps să aibă un pariu care este lipsit de o astfel de margine a casei? De ce există un astfel de pariu și cum a fost permis ca unul dintre pariurile pe care le poți plasa la Craps să îți ofere un avantaj atât de mare? Ei bine, este vorba de pariul Pass Line sau de pariul Dont Pass Line. După ce este stabilit un punct în jocul de Craps, jucătorii au opțiunea de a plasa un pariu cunoscut și sub numele de odds bet. Acest pariu nu oferă niciun avantaj cazinoului și teoretic, pe termen lung, acesta nu va avea niciun avantaj asupra jucătorului. Chiar dacă miza inițială poate avea o margine a casei, parierea pe odds reduce practic tot avantajul cazinoului, iar jucătorul este astfel protejat în fața riscurilor.

Cromwell oferă cele mai mari cote de pariuri

Înainte să te gândești că numele de Cromwell ar putea aparține vreunei persoane sau a unui om. trebuie să te trezim la realitate și să îți spunem că trebuie să mai alimentezi dosarul cultural despre industria de gambling din toată lumea. Cromwell este un cazino extrem de popular și foarte apreciat din Vegas, unde aparent, poți beneficia de această șansă și de puterea de a paria un pariu fără o margine a casei. Aici vei găsi cele mai bune jocuri de Craps din lume. În cadrul cazinoului Cromwell, pariul pe care îl cauți este cunoscut sub numele de 100x odds, care le oferă jucătorilor oportunitatea să parieze de până la 100 de ori cuantumul valabil pentru clasicul odds bet. Deci, dacă intenția ta era să te concentrezi foarte mult pe profit și câștiguri, acest pariu are șansa de a-ți arăta de ce poți fi în stare.

Cazinourile nu oferă recompense mari jucătorilor de Craps

Dacă jocul de Craps era printre primele jocuri de cazino din punct de vedere al câștigurilor, gamblerii și pasionații acestei industrii nu ar mai fi jucat niciodată poker. Să nu mai spunem de modul extrem de simplu pe care îl ai de a câștiga la sloturi ar fi depășit chiar și cele mai mari câștiguri obținute la Craps, lucru care te poate face cumva să te întrebi dacă nu s-a vrut ca  acest joc să rămână așa cum este.

 

Cazinourile continuă să ofere plăți și recompense sau chiar bonusuri destul de mici jocurilor de Craps, chiar dacă popularitatea acestui joc a ajuns la un nivel extrem de mare. În comparație cu alte jocuri de masă, succesul jocului de Craps este datorat din nou faptului că strategia aplicată corect reduce extrem de mult marginea casei, iar pentru asta, jocul de Craps este foarte popular nu doar în rândul jucătorilor începători, dar mai ales în rândul celor experimentați.

Concluzie

Acestea sunt cele trei secrete pe care trebuie să le știi despre jocul de Craps. Învață din ele și din informațiile pe care ți le-am oferit, astfel încât să te ajute în toate sesiunile tale.