Zoo Călărași oferă intrare liberă de Zilele municipiului. Se organizează și un Târg de adopție a câinilor fără stăpân

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Zoo Călărași oferă intrare liberă de Zilele municipiului. Se organizează și un Târg de adopție a câinilor fără stăpân

Cu ocazia Zilelor municipiului Călărași începând cu 22 – 24 septembrie inclusiv, cetățenii vor beneficia de trei zile cu intrare liberă la Complexul de Agrement Zoo Călărași. Totodată Serviciul Public pentru gestionarea câinilor fără stăpân organizează un alt târg de adopții pentru animale – ca urmare a cererii foarte mari ale publicului la edițiile precedente. 

Trebuie menționată preocuparea continuă a directorului Complexului de Agrement Zoo, dr. Blebea Valentina prin parteneriatul cu dr. Ilie Tîlpeanu pentru desfășurarea pe 23 septembrie începând cu orele 09.00 a târgului de câini fără stăpân, în locația Complexului Zoo unde se vor prezenta cca. 15 câini de talie mică și medie pentru adopție. Animalele sunt vaccinate antirabic, deparazitate intern și extern, microcipate și au carnete de sănătate. La edițiile anterioare s-au adoptat majoritatea animalelor.

Privind Complexul de Agrement Zoo acesta este locul unde familiile de tineri și nu numai își pot petrece timpul liber, departe de zgomotul orașului, într-un cadru ambiental plăcut. Printre cele peste 80 specii de animale și 21 specii de pești exotici se pot viziona hipopotamul Cooper, antilopele, familiile de maimuțe, ursul, leii, etc.