YTU merge înainte. Pe călărășeni îi așteaptă un nou complex de agrement în parcul de vizavi de Spital. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru YTU merge înainte. Pe călărășeni îi așteaptă un nou complex de agrement în parcul de vizavi de Spital. VIDEO

Despre ambiția lui YTU de a realiza lucruri bune, durabile în Călărași nu este nevoie să descriu. Cunoaștem Restaurantul-bar-hotel, un loc unde călărășenii dar și foarte mulți străini se întâlnesc, loc de conferințe, salon de nunți, locație unde totul te face să te simți bine. YTU a avut ambiția de a reabilita parcul și lacul unde cândva ne delectam și ne plimbam cu hidrobicicletele. Din 2014 el se chinuie să își obțină autorizațiile de construcție și cele mai mari probleme se aude că le-ar fi avut cu Avizele de mediu, a căror eliberare  ar fi durat nu mai puțin de 2 ani. Călărășenii vorbesc de bine despre acest întreprinzător, care și-a realizat absolut tot ce și-a propus, despre omul care asigură existența a zeci de salariați.

 

Complexul de agrement pe care și-l dorește YTU a îl realiza pentru călărășeni este în construcție. Lacul care era cândva de agrement, a fost decolmatat, curățat de tonele nămol și ierburi, de gunoaie. Peninsula este locul unde auzim că se va construi o cofetărie. O fântână arteziană și alte construcții pentru distracția tinerilor și nu numai, sunt pe proiectul lui YTU. Inițial nu am crezut de anvergura acestuia, mulți eram sceptici, dar astăzi m-am convins văzând mulțimea de buldo-excavatoare și utilaje la muncă, că ceea ce își propune YTU se realizează. Ne imaginăm un parc modern, frumos la intrarea în municipiu, un loc unde să se facă legătura cu viitorul port turistic de agrement. Un alt proiect al unui om ambițios: Vasile Iliuță și CJ. Nici Daniel Drăgulin nu stă cu mîinile în sân. El și-a pus salariații la muncă și, în locul unde era cândva Restaurant Orient, lângă hotel Sport vom avea o Casă a pescarului, un loc unde tradițiile locale de pescuit vor fi valorificate. Iată deci diversitate în realizarea de lucrări utile nouă, călărășenilor, interes dar și ambiție de a realiza lucruri bune acolo unde totul a fost distrus sau lăsat paragină de prea mult timp. Vom prezenta corect, informat, documentat fiecare obiectiv din această zonă. Până atunci să îl felicităm pe YTU, omul care iată nu promite, dar și face.