Vremea ploioasă nu i-a împiedicat pe polițiștii călărășeni să meargă și la Obor. Iată pentru ce…

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vremea ploioasă nu i-a împiedicat pe polițiștii călărășeni să meargă și la Obor. Iată pentru ce…

Nr. 310 din 20.06.2021

 

ACȚIUNI DESFĂȘURATE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII SARS-COV-2

 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au desfășurat o serie de activități pentru asigurarea respectării regulilor în zonele aglomerate.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au verificat 62 de societăți comerciale și au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale în valoare de 30.500 de lei. În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor polițiștilor în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor. Totodată, acțiunile au ca scop și informarea cetățenilor cu privire la riscul expunerii în zonele aglomerate.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.