Vrei în parcurile din mun. Călărași? Riscant…Iată de ce

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vrei în parcurile din mun. Călărași? Riscant…Iată de ce

24/24 în serviciul comunității

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au verificat 125 de societăți comerciale și 920 de obiective de interes. Totodată, au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de 14.500 de lei.

 

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 581 de mijloace de transport, 143 fiind mijloace de transport în comun și 858 de persoane, dintre care 396 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 462 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.
În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.
Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.