Vlădiceasca, Curcani și Gălbinași. Polițiștii îi saltă pe infractori. Iată pentru ce…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vlădiceasca, Curcani și Gălbinași. Polițiștii îi saltă pe infractori. Iată pentru ce…

Reținut de polițiști pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

 

Patrula mixtă formată din polițist și jandarm ce desfășura activități de supraveghere și control a traficului rutier pe raza localității Vlădiceasca, județul Călărași, au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest bărbatul a prezentat o concentrație alcoolică de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, ulterior la data de 18 octombrie a.c., față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Depistat la volan fără permis de conducere

 Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic. În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au depistat  un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Fundeni, județul Călărași, în timp ce conducea un autovehicul, deși nu poseda permis.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

 

Dosar penal întocmit de polițiștii rutieri

 

În dimineața zilei de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani au oprit pentru control, pe DJ 402, în comuna Curcani, județul Călărași, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani. Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie pentru autoturism și polița de asigurare RCA sunt expirate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.