Vlad Țepeș/ primar Marian Iliuță: Am depus 2 proiecte de asfaltare. Vrem un teren sintetic și o sală de sport…VIDEO

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vlad Țepeș/ primar Marian Iliuță: Am depus 2 proiecte de asfaltare. Vrem un teren sintetic și o sală de sport…VIDEO

Primar Iliuță Marian: Creșterea calității vieții a confortului cetățenilor este o obligație permanentă a mea ca primar. De aceea am candidat. Am găsit o comună unde trebuie să asfaltez 20 km. și am depus documentația necesară finanțării. Școala pentru noi, social democrații înseamnă condiții europene unde tinerii noștri se pot dezvolta. De aceea și proiectul pentru un teren sintetic de sport în curtea școlii, cu vestiare, dușuri dar și un loc de repaus pentru tineri în recreații este prioritar. Avem depus proiectul pentru a construi o sală de sport modernă. Aceasta presupune utilare cu tot ce trebuie pentru sport, începând cu instalația de climatizare, echipamente sportive. Sănătatea copiilor dar și a cadrelor didactice este importantă și avem o bună legătură cu conducerea școlii pentru asigurarea materialelor sanitare.

 VIDEO

Deschiderea anului școlar în bune condițiuni a fost asigurată de viceprimarul Popescu Marian

Anul acesta depunem 2 proiecte pentru asfaltare prin PNRR Anghel Saligny. Vrem să continuăm asfaltarea localităților noastre. Un proiect este de 9 km. și altul de 11 km. Respectăm toate detaliile din proiect și am realizat documentația de calitate cu toate materialele solicitate de minister. Vrem o schimbare în bine pentru comunitatea noastră. Vrem să asigurăm un viitor mai bun tinerilor noștri. În aceasta se va regăsi munca noastră, eforturile noastre de astăzi – a declarat pentru Atitudinea din Călărași primarul Marian Iliuță.

Trebuie să arăt că nimic nu se face fără muncă. De aceea am mobilizat tot aparatul primăriei și avem o permanentă consultare cu cetățenii. Ne-au cerut trotuar în Mihai Viteazu și l-am realizat. Am extins lucrarea de canalizare. Ne preocupă sănătatea lor și a copiilor. Avem asigurate stocul de lemne necesar încîlzirii dar și a carburanților necesari pentru deplasarea elevilor ori alte situații impuse de comunitate. Muncim pentru oameni. Așa cum au avut încredere în noi, în PSD așa le răsplătim încrederea, prin muncă – a încheiat Marian Iliuță, primarul com. Vlad Țepeș.