Vlad Țepeș. Primarul Iliuță Marian și viceprimarul Popescu Marian asigură deschiderea anului școlar. Iată cum…VIDEO

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vlad Țepeș. Primarul Iliuță Marian și viceprimarul Popescu Marian asigură deschiderea anului școlar. Iată cum…VIDEO

Deschiderea anului școlar la Școala generală din Vlad Țepeș s-a făcut cu responsabilitate deopotrivă prin implicarea conducerii școlii și a primăriei din localitate. S-a asigurat materialul lemnos pentru funcționarea centralei termice pe timpul iernii, și s-au obținut autorizațiile necesare funcționării. Școala a fost igienizată, spațiile curățate și dezinfectate, cu asigurarea materialelor necesare impuse de normele antiCovid.

 VIDEO

Primar Iliuță Marian: Școala pentru noi, social democrații înseamnă condiții europene unde tinerii noștri se pot dezvolta. De aceea lucrăm la proiectul pentru un teren sintetiv de sport în curtea școlii, cu vestiare, dușuri dar și un loc de repaus pentru tineri în recreații. Avem depus proiectul pentru a construi o sală de sport modernă. Aceasta presupune utilare cu tot ce trebuie pentru sport, începând cu instalația de climatizare, echipamente sportive. Sănătatea copiilor dar și a cadrelor didactice este importantă și avem o bună legătură cu conducerea școlii pentru asigurarea materialelor sanitare.

 VIDEO

Anul acesta depunem 2 proiecte pentru asfaltare prin PNRR Anghel Saligny. Vrem să continuăm asfaltarea localităților noastre. Un proiect este de 9 km. și altul de 11 km. Respectăm toate detaliile din proiect și am realizat documentația de calitate cu toate materialele solicitate de minister. Vrem o schimbare în bine pentru comunitatea noastră. Vrem să asigurăm un viitor mai bun tinerilor noștri. În aceasta se va regăsi munca noastră, eforturile noastre de astăzi – a declarat pentru Atitudinea din Călărași primarul Marian Iliuță.