Visul lui Cezar Neagu s-a îndeplinit. Prețul la apă și canal a crescut…Iată minunea…

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Visul lui Cezar Neagu s-a îndeplinit. Prețul la apă și canal a crescut…Iată minunea…

 Membrii asociaţi ai ADI Ecoaqua reuniţi pe 31 ianuarie într-o şedinţă de lucru au hotărât: Preţul apei potabile s-a majorat cu 10,08%, de la 3,77 lei / mc la 4,15 lei / mc (preţuri fără TVA, 9%)) iar tariful de canalizare a crescut şi el cu 10,15%, de la 3,25 lei / mc la 3,58 lei / mc (tarfiele nu includ TVA-ul de 9%). În cadrul Hotărârii 4 se precizează că „Asociaţia va discuta, în vederea aprobării în semetrul II preţul la apă potabilă de 4,56 lei / mc (nu include TVA), respectiv tariful de canalizare – epurare la 3,82 lei / mc (fără TVA). Asta nu se va face pentru a se înfuria alegătorii ci… mai exact după alegerile locale din vară. În orașul de pe malul Dunării se va ajunge după alegeri la creșterile uluitoare de  20,95% la apa potabilă, respectiv 17,35% la canalizare.

 

Managementul Ecoaqua este unul atât de performant încît pe paginile de socializare poți găsi cu ușurință înjurături vizavi de cel ce o conduce. Principalele realizări sunt imposibilitatea de a reduce pierderile din rețea de peste 50%, introducerea taxei pe apa de ploaie din 2016 și obligarea cetățenilor de la bloc să plătească pierderile de apă din subsoluri, ori ale vecinilor rău platnici. Pentru aceste merite an de an conducerea Ecoaqua a fost recompensată cu prime de multe sute de milioane, excepție făcând sfârșitul anului trecut când acționarul Consiliul Județean s-a opus premierii.