Visul fostului deputat PSD Vrăjitoru este îndeplinit de guvernul PNL. S-a semnat execuția pasajului Drajna…

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Visul fostului deputat PSD Vrăjitoru este îndeplinit de guvernul PNL. S-a semnat execuția pasajului Drajna…

Astăzi a fost semnat contractul de execuție pentru pasajul de la Drajna…

Exact în urmă cu 2 ani, fostul deputat PSD Călărași Sorin Vrăjitoru depunea un amendament la Bugetul de Stat pentru finanțarea lucrărilor de la pasajul peste calea ferată de la Drajna. Realizarea acestui pasaj a constituit subiect al multor angajamente electorale, declarații politice , plimbări  sau vizite de lucru ale oficialilor din guvern. Nu a fost ușor a spus Vrăjitoru. Nu a fost ușor să convingi de necesitatea efectuării unui pasaj la Drajna.

Mulți au luat în râs demersul meu, dar am mers înainte. Mi-am onorat angajamentul față de oameni, chiar dacă nu mai sunt parlamentar. Am satisfacția lucrului bine făcut ori de câte ori merg pe stradă și mă întâlnesc cu oameni care îmi mulțumesc pentru că datorită mie s-au putut pensiona mai devreme cu 2 ani. Am satisfacția lucrului bine făcut pentru că s-a dat continuitate proiectului meu și al lui Bogdan Georgescu și pentru că actuala conducere a CJ Călărași vrea să realizeze un port turistic de agrement la Călărași sau un alt proiect respectiv faleza-promenada. Importante pentru noi oamenii indiferent că suntem parlamentari sau avem alte funcții politice sau în administrație este să lăsăm ceva în urma noastră, generațiilor ce vor urma. Sunt bucuros că și eu am putut lăsa ceva util pentru călărășeni…a declarat fostul deputat PSD Sorin Vrăjitoru.

 VIDEO

 CNAIR a semnat contractul „Proiectare și Execuție Pasaj denivelat superior DN 21, km 105+500”cu S.C. ARCADA COMPANY S.A.

Valoarea contractului este de 98.120.978,01 lei fără TVA.

Traseul are o lungime de 2739 m, din care pasaj denivelat 305 m.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile

Durata contractului este de 24 de luni, din care:

  • 6 luni perioada de proiectare;
  • 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.