Viorica Dăncilă denunță cârpelile și înțelegerile lui Iohannis. Ea se întreabă unde este România normală…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Viorica Dăncilă denunță cârpelile și înțelegerile lui Iohannis. Ea se întreabă unde este România normală…

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat că Orban, premierul „fără cabinet și fără program de guvernare” a ajuns la concluzia că nu poate forma un Guvern, iar liderul PLUS Dacian Cioloș a reconfirmat că nu vrea să intre la guvernare “pe cârpeli și înțelegeri pe termen scurt”. În ceste condiții, Dăncilă îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă într-o „Românie normală” nu  se asigură întâi că nu aruncă țara în haos înainte de a da jos Executivul fără niciun fel de motiv?

 

„Aflăm astăzi că premierul fără cabinet și fără program de guvernare a ajuns la concluzia că nu își va putea impune în Parlament noul Guvern. Tot astăzi, aflăm de la un alt susținător al căderii Guvernului, domnul Cioloș, că nu vrea să intre la guvernare “pe cârpeli și înțelegeri pe termen scurt”. În condițiile în care negocierile par să eșueze, vă întreb, domnule Klaus Iohannis, nu era mai înțelept să vă gândiți la asta înainte de a demite Guvernul? Într-o “Românie normală”, nu vă asigurați întâi că nu aruncați țara în haos înainte de a da jos Executivul fără niciun fel de motiv clar articulat? Așteptăm să vedem săptămâna viitoare noul Guvern instalat, cu programul de guvernare pe masă. Asta, bineînțeles, dacă nu sunteți dispus să recunoașteți de acum că nu ați avut niciun plan, că nu v-a interesat nicio clipă că aruncați România în criză și că totul a fost doar o manevră electorală din care românii nu au nimic de câștigat”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

De aceea nu renunț la lupta cu oportuniștii, cu impostorii, cu amatorii, pentru că sunt atâția oameni care au speranța vie că lucrurile bune vor continua să se întâmple, atâția români care își pun încrederea în noi să ducem România mai departe! Românii merită un președinte căruia să îi pese de soarta lor – a încheiat Viorica Dăncilă.