Viorel Ivanciu a scos la muncă salariații din subordine

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Viorel Ivanciu a scos la muncă salariații din subordine

Astăzi 25 aprilie, viceprimarul Ivanciu a dispus Serviciului public pavaje și spații verzi să fasoneze coroanele arborilor de pe domeniul public, situați pe strada Sloboziei de la intersecția Bălan și până la calea ferată. În dreptul Inspectoratului Școlar arborii  crescuseră haotic, și nu au fost toaletați de mai mult de 4 ani. Crengile acestora erau încolăcite de rețelele de distribuție a energiei electrice, și obturau serios iluminatul public – arată Viorel Ivanciu.

Practic în loc ca să iluminăm șoseaua și trotuarele noi iluminam coroanele arborilor. Mai mult, arborii periclitau furnizarea de servicii prin rețelele aeriene dar creau și mult gunoi. Tot de astăzi am dispus tăierea ierbii de pe strada Sloboziei. O facem repetat dar acum, iarba a crescut după ploile recente. Pregătirile în zona Bălan au loc și pentru desfășurarea evenimentului Zilei Veteranului de vineri 28 aprilie orele 10 ce se vor avea loc aici. Serviciul nostru are o diversitate de lucrări… a avut de acționat ieri și alaltăieri pentru a tăia 3 arbori care au căzut în urma furtunilor peste autovehicule sau pe domeniul public. Ne ajută și Poliția locală. Vom expertiza ce arbori prezintă pericol pentru siguranța cetățenilor și cu avizele necesare îi vom tăia ori fasona corespunzător a spus viceprimarul. Campania începută în fostul mandat de primarul Daniel Drăgulin de fasonare a coronamentului arborilor a fost apreciată de comunitate, chiar dacă la început era puternic contestată. Arborii au crescut acum uniform, au o coroană ordonată, egală care place trecătorului, asociată cu iluminatul modern introdus în tot municipiul. 

Intervențiile noastre din toamna anului trecut a fost limitată de multitudinea serviciilor pe care trebuia să le asigurăm, de alegeri, spectacole neavând nici timpul necesar și nici salariați suficienți pentru a acoperi lucrările necesare pe o întindere atât de mare cum o are municipiul nostru. Lucrăm în Primărie la un proiect de regenerare urbană, la care dl. primar ne-a cerut la toți o implicare totală. Este nevoia de reorganizare a serviciului de spații verzi și pavaje spune viceprimarul Ivanciu. Este și posibilitatea de externalizare a serviciilor pentru o zonă/sector anume datorită deficitului de personal. Zilnic, personal controlez activitatea lor, și știu că mai mult nu le pot cere, chiar dacă echipele noastre au și sprijinul celor care primesc ajutor social – spune Viorel Ivanciu în final.