Vineri, la Sibiu a avut loc un miting al Alianţei USR PLUS, la care au participat Dan Barna şi Dacian Cioloş.

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vineri, la Sibiu a avut loc un miting al Alianţei USR PLUS, la care au participat Dan Barna şi Dacian Cioloş.

Cioloș“Noi v-am propus un tandem, încă de la alegerile prezidenţaile, un tandem: candidatul nostru la Preşedinţie, Dan Barna, şi cu o promisiune pentru o guvernare care să fie coerentă cu mandatul preşedintelui. Şi am propus acest tandem pentru că el nu doar că reprezintă două generaţii care se îngemănează, eu mi-am desăvârşit studiile chiar înainte de Revoluţia din 1989, Dan este rezultatul educării şi formării în libertate, un spirit liber, un spirit tânăr, un spirit gata să se angajeze la schimbare, un spirit care ştie să meargă pe picioarele proprii, ştie să dea o mână de ajutor în stânga şi în dreapta, şi exact asta e Dan, asta reprezintă Dan”

“Foarte mulţi dintre tinerii care au fost nevoiţi în ultimii ani să plece din ţară pentru că nu s-au regăsit aici, pentru că nu au regăsit această energie prin care să poată să se împlinească se regăsesc astăzi în ceea ce Dan Barna reprezintă. De aceea soluţia noastră suntem convinşi că este una câştigătoare indiferent de rezultatele pe care le vom avea la alegerile prezidenţiale, la alegerile locale şi parlamentare, este una câştigătoare pentru că poartă un proiect pe care România îl aşteaptă de ani de zile”, a mai spus Cioloş.

Barna: 

Fericirea este cel mai mare lucru pe care ți-l poți dori. Ori noi, încet-încet, ne-am obișnuit – sau am fost obișnuiți – să vrem puțin. Să visăm în mic. Să cerem minimum necesar. Dar atunci când vrei puțin, de obicei obții și mai puțin. Dacă vrem să redevenim o țară cu un viitor care merită trăit, o țară respectată și prosperă, trebuie să reînvățăm să avem ambiții mari. Să ne stabilim obiective maxime. Să visăm frumos și îndrăzneț. Să vrem foarte mult – și de la noi înșine, și de la cei din jurul nostru, și de la conducătorii României. Știu că putem fi fericiți și în România. Acesta e obiectivul meu.