Care ninsori? Iată prognoza ANM…

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Care ninsori? Iată prognoza ANM…
Specialiștii ANM transmit că în perioada 13 – 20 noiembrie 2023, temperaturile vor fi în linie cu această perioadă în cea mai mare parte a țării. De asemenea, temperatura medie a aerului se va situa în apropierea normalei pentru această perioadă în toate regiunile, iar cantitatea de precipitații va fi în jurul valorii normale pentru toamnă. În săptămâna următoare, 20 – 27 noiembrie 2023, temperaturile vor fi apropiate de normal în majoritatea țării, conform specialiștilor ANM. Cantitățile de precipitații se vor menține în jurul mediei pentru acest interval în cea mai mare parte a țării.
La finalul lui noiembrie, în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie, se prognozează o ușoară creștere a temperaturilor, depășind normalele pentru acest interval în toate regiunile. Se anticipază că nivelul precipitațiilor va fi în linii generale apropiat de media obișnuită pentru această perioadă în întreaga țară.
În intervalul cuprins între 4 – 11 decembrie 2023, se prognozează valori termice ușor mai ridicate decât cele obișnuite pentru această săptămână în toate regiunile României. În această perioadă, cantitatea de precipitații estimată se menține sub nivelul normal pentru intervalul respectiv.