Vîlcelele. Primarul Nelu Tatu și consilierul județean Ilie Tâlpeanu alături de comunitate de ziua Sf. Nicolae

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vîlcelele. Primarul Nelu Tatu și consilierul județean Ilie Tâlpeanu alături de comunitate de ziua Sf. Nicolae
Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae,  un grup format din membri ai U.A.T. Vâlcelele și Școlii generale Florența Albu  au organizat o activitate caritabilă în cadrul căreia au oferit daruri pentru  copii. Intenția noastră se va derula și pe parcursul anului școlar prin grija domnului primar ne arată Melania Vulpoiu – director aș școlii care indică cum au ajutat în pandemie copiii ca să învețe carte atât cu alimente, cu tablete și rechizite.  Copiii primesc în fiecare an atenția noastră a primăriei Vîlcelele și Consiliului local iar noi, cadrele didactice le mulțumim pentru atenția pe care ne-o acordă!

„Mulţumim părinţilor slujitori de la Parohia Vîlcelele și Floroaica şi domnilor consilieri pentru gândurile bune şi darurile oferite copiilor cu prilejul acestei sărbători mult aşteptate de copii: Sfântul Ierarh Nicolae,protectorul copiilor, este şi ocrotitorul nostru şi noi simţim în fiecare moment binecuvântările acestui sfânt ierarh. Gestul de astăzi este aducător de bucurie pentru copiii de aici, este o lecţie despre bunătate şi despre bucuria de a dărui. Suntem recunoscători pentru tot ce faceţi pentru noi şi pentru copiii din această şcoală”, ne-a declarat Vulpoiu Melania, directoarea Școlii Florența Albu din Vîlcelele.