Vîlcelele/ Primar Nelu Tatu: Promisiunile se țin… VIDEO

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vîlcelele/ Primar Nelu Tatu: Promisiunile se țin… VIDEO

Și în acest an primarul Nelu Tatu și-a onorat angajamentele promise vîlcelenilor. A promis un teren de sport și a făcut două. Unul este pentru minifotbal și altul pentru handbal/ volei. Nu a fost ușor să adaptezi curtea școlii din localitate pentru ca tinerii dar și cetățenii din comună să se bucure de sport în aer liber.

 VIDEO

S-a amenajat terenul din curtea școlii, o tribună și se lucrează la miniparcul din jurul terenurilor. Tatu nu se lasă și vrea să realizeze o sală de sport în curtea școlii. Dorința aceasta vine din consultarea cu cetățenii care vor să beneficieze de un spațiu unde iarna sau pe vreme nefavorabilă să poată face sport. Și apoi consilierii au stabilit că oportunitatea acestei săli poate fi destinată și către situații de urgență cum au fost centrele de vaccinare realizate prin județ – arată primarul Tatu.

 

A fost un an greu după seceta de anul trecut a urmat altă etapă a pandemiei și restricțiilor spune  primarul Tatu care nu își poate ascunde și o supărare. Firma care lucra la Centrul Cultural a intrat în faliment și a fost obligat să reia procedura de execuție. Sunt lucruri firești ce apar în administrarea oricărei localități și trebuie să ne așteptăm la orice spune Nelu Tatu. Chiar și așa lucrurile bune merg înainte. La Vîlcelele trebuie spus că descoperi altfel de oameni. Sunt simpli marcați de muncă și care știu să se ajute între ei. Sunt fermieri care au contribuit la dezvoltarea localităților sunt oameni gospodari pe care te poți baza și la bine și la rău a apreciat președintele Iliuță dând exemple de oameni de seamă ai comunei care merită toată stima comunității…a încheiat primarul Nelu Tatu interviul acordat Atitudinea din Căărași