Vîlcelele: primarul Nelu Tatu & echipa Vasile Iliuță nu pot fi opriți. Iată de ce…

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vîlcelele: primarul Nelu Tatu & echipa Vasile Iliuță nu pot fi opriți. Iată de ce…

Primarul Nelu Tatu își reconfirmă promisiunile făcute cetățenilor din Vîlcelele și Floroaica, și finalizează în luna decembrie înlocuirea acoperișului de la Căminul Cultural. Constructorul S.C. Expert Team Trade a lucrat susținut și a efectuat un volum foarte mare de lucrări demolînd și înlocuind podul degradat de vechime și porumbei. Lucrările au început tîrziu în toamnă pe 2 octombrie și se vor termina pe 2 august 2020 – ne spune primarul Nelu Tatu.

Proiectul de investiții – reabilitare, modernizare și dotare așezământ cultural se realizează prin CNI, ne explică acesta. Suntem obligați să lăsăm ceva în urma noastră și să nu lăsăm degradării ceea ce alții au construit. De aceea vom realiza un edificiu cultural modern unde vom efectua spectacole școlare, un loc destinat tinerilor și pensionarilor deopotrivă, o locație destinată manifestărilor cultural- artistice, prezentării de spectacole, filme.

Situarea vizavi de școala din localitate este benefică pentru copiii care vor putea în noul spațiu să desfășoare activități ale unor grupe de dansuri populare – păstrând astfel vie tradiția moștenită de la părinții și bunicii noștri. Mă bucur de sprijinul și înțelegerea consilierilor locali, a fermierilor și cetățenilor, care au înțeles utilitatea acestei investiții, atât de necesară dezvoltării localităților noastre. În prezent se efectuează lucrări interioare, de instalații, iar constructorul promite că poate finaliza chiar înainte de termen lucrarea – a declarat primarul Nelu Tatu. Proiectele noastre de dezvoltare a localității vor continua cu sprijinul Consiliului Județean Călărași și a domnului președinte Vasile Iliuță. În primăvară va începe construirea unui teren modern de sport în curtea școlii. Asfaltarea vor continua pe ultimele ulițe, de la periferia localităților, pentru că toți cetățenii au dreptul de a trăi în condiții civilizate. Vom interveni acoo unde cetățenii ne-o cer, eficient. Pentru că trebuie să răsplătim încrederea ce ne-au acordat-o prin muncă – a încheiat edilul loc. Vîlcelele, Nelu Tatu.