Viitorul prefect Valentin Barbu a criticat împrumuturile bancare ale CJ și lucrări de mântuială din județ…VIDEO

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Viitorul prefect Valentin Barbu a criticat împrumuturile bancare ale CJ și lucrări de mântuială din județ…VIDEO

Consilierul județean Valentin Barbu a fost prezentat ca viitor prefect al jud. Călărași în cadrul unei conferințe de presă de la sediul PNL Călărași. Acesta a detaliat asupra împrumuturilor bancare cu care nu este de acord, Consiliul Județean trebuind a accesa fonduri europene în condițiile unui buget redus. El și-a manifestat revolta vizavi de transformarea înregistrărilor drumurilor comunale în drumuri județene.

 VIDEO

Valentin Barbu: Nu așa se dezvoltă județul, pe latifundiile președintelui Iliuță. Sunt atâtea drumuri județene care nu au fost reabilitate. DJ 411 este o rușine față de cum au gestionat banii publici în lucrări de mântuială. Există soluții, există sume de bani care vin anual de la guvern pentru reabilitarea drumurilor comunale. Anul trecut sumele de bani nu au fost împărțite comunelor în funcție de lungimea drumurilor comunale pe care le au în administrare. Acum ei vin și schimbă categoria drumurilor ca să poată finanța repararea acestora din fonduri care nu există, probabil viitoare împrumuturi bancare. Avem 200 km. drumuri de pământ în acest județ. Lucrările trebuie prioritizate și realizate, corect, legal prin sumele de bani pe care guvernul le alocă.