VIDEO.Trecerile la nivel cu căile ferate din halte de la sate vizavi de cele din municipiul Călărași, locul unde ne distrugem autovehiculele.

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO.Trecerile la nivel cu căile ferate din halte de la sate vizavi de cele din municipiul Călărași, locul unde ne distrugem autovehiculele.

Nu trebuie să mergi în vizite de lucru prin China, Coreea sau Japonia ca să vezi cum sunt realizate trecerile la nivel cu calea ferată, acolo unde mai exista cale ferată ce intersectează drumurile. Trebuie să mergi la Halta Cucuieți sau Brănești sat. Acolo benzi din cauciuc sunt folosite pentru a realiza tranzitarea căilor ferate. Așa ceva este de neimaginat în minunatul municipiu Călărași, acolo unde tranzitarea căilor ferate se realizează prin gropi cu dimensiuni impresionante. Fie că treci calea ferată la 10 Nivele, pe str Sloboziei sau la frână pe str București…zici că nu ești într-o capitală de județ ci undeva prin Africa. Mașinile trosnesc în gropile pe care nu le poți ocoli. Șoferii strâng din dinți și înjură Primăria Călărași, aceea care este spun ei…este responsabilă conform Codului Rutier de administrarea drumului.

Nici în acest an această Instituție nu a alocat bani pentru buget necesari cumpărării de benzi din cauciuc pentru realizarea trecerilor peste calea ferată, deși acest lucru s-a cerut în scris. Mai sus le prezint responsabililor din Primărie despre cum arată un drum rural în Brănești sat sau…Cucuieți. Credeți că-i interesează reabilitarea drumurilor din municipiu? Sondajele arată că nu…Curaj domnule primar! Puteți face și lucruri bune. Stă în priceperea și puterea dvs…