VIDEO. Sorin Vrăjitoru: Construcția unui pasaj la nivel cu calea ferată la Lehliu Gară este de bun augur. Mă implic cu toată forța!

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Sorin Vrăjitoru: Construcția unui pasaj la nivel cu calea ferată la Lehliu Gară este de bun augur. Mă implic cu toată forța!

Sorin Vrăjitoru: Având experiența pasajului de la Drajna, dacă va merge totul ca pe bandă ( și am sa ma implic cu toată forța ) probabil in anul 2024 (spre mijlocul anului) vom avea indicatorii aprobați in guvern! Susțin și mă implic pentru a se construi un pasaj și la Lehliu Gară!

 VIDEO

18 august 2023: Secretarul de Stat Sorin Vrăjitoru aflat la o adunare a social democraților din Lehliu Gară a aflat că una dintre marile probleme cu care comunitatea și cetățenii aflați în tranzit se confruntă este disconfortul datorat așteptărilor la bariera CFR de la Lehliu Gară. Pentru că este un om implicat și loial comunității care l-a ales ca fost parlamentar și promovat în ministerul transporturilor Sorin Vrăjitoru știe precis ce are de făcut pentru a demara demersurile necesare construirii acestui pajaj. Este nevoie însă de sprijinul parlamentar și al întregii organizații PSD – pe care președintele Vasile Iliuță îl acordă necondiționat. Totul pentru dezvoltarea localităților…