VIDEO. Senatorul PSD se pozează cu responsabilii privind sănătatea din județ. Din birou nu se văd gunoaiele și suferința oamenilor?

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Senatorul PSD se pozează cu responsabilii privind sănătatea din județ. Din birou nu se văd gunoaiele și suferința oamenilor?

Ce mai fac aleșii noștri? Foarte bine, mersi. Se lucrează tare mult la imaginea personală. Din birouri, firește…de unde altundeva. În timp ce sanatorul Filipescu răspunde la bârfele locale la așa numitele Conferințe de presă săptămânale, alt senator…Roxana Natalia Pațurcă se fotografiază cu toată lumea. Recent doamna senator a dezbătut o oră și jumătate problemele de sănătate. Dezbaterea a avut loc ca de obicei în biroul prevăzut cu aer condiționat și nu prin municipiul minunat care se scufundă în mizerie, în gunoaie, lângă focarele de mizerie din piețe și pe la gropile de gunoi din cartierele noastre.

La masă revedem figuri emblematice marcate de fericire și realizări mărețe ale responsabililor din Direcția de sănătate Publică și Spitalul așa zis județean – supranumit de cetățeni drept Spitalul suferinței. De pe pagina facebook a doamnei senator am aflat uluit că Domniile lor au discutat despre infrastructura cât si calitatea actului medical, in judetul nostru, la nivelul pe care si-l doresc pacientii. Nu s-au comunicat măsurile secrete prin care  se va interveni pentru luarea măsurilor de salubrizare a Piețelor, de exemplu a Pieței Mari, sau a zonelor unde cetățenilor li se aruncă mormane de gunoaie în fața caselor.

Probabil doamna senator, membru în Comisia de Mediu din Senatul României va merge și pe teren cu acei domni directori bine îmbrăcați cu care se pozează pentru presa fidelă, de care depinde imaginea domniei sale. Călărășenii vor să știe ce au votat, și mai ales când se va acționa printr-un program de igienă, salubrizare asupra stării de sănătate publică. De la birou doamna senator nu poate să vadă cum arată municipiul administrat de liberali. Este greu ca pe teren să suporți mirosurile de mortăciuni aflate în descompunere de la cadavrele de animale aruncate prin municipiu, cum ar fi pe bdul 1 Mai, zonă centrală din municipiu. Iată ce crede un om simplu despre clasa politică actuală…

Promit doamnei senator că voi prezenta în viitoarele postări și emisiuni de la radio cum văd cetățenii utilitatea celor pe care i-au votat, vizavi de problemele pe care aceștia le prezintă. Nu o fac întâmplător, ci doar pentru că postările care deranjează, au fost șterse de pe pagina doamnei senator. Mai este și un alt aspect, foarte important și anume acela al lipsei de comunicare de implicare până la finalizarea/ soluționarea problemelor semnalate. Parlamentarii călărășeni, fără nici o excepție nu vor să mai iasă printre oameni, să discute cu aceștia, să afle problemele lor pentru a interveni legislativ…măcar după 1 an de când au fost aleși. Domniile lor sunt văzuți doar la evenimente festive, simpozioane, conferințe, mese de tot felul… unde se discută altceva decât ceea ce îl interesează pe cetățean. Până la urmă pe cine trebuie să servească un parlamentar?