VIDEO. Salariații Primăriei vin de acasă în timpul liber pentru … a patina în fața Instituției

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Salariații Primăriei vin de acasă în timpul liber pentru … a patina în fața Instituției

Deși este zi liberă, salariați de-ai Primăriei au venit la inaugurarea patinoarului adus de Daniel Drăgulin în parcarea auto din fața Primăriei. Efective de lucrători de la Urban și Spații verzi au fost mobilizate pentru a asigura curățenia…Primul călărășean care nu și-a putut stăpâni dorința de a patina a fost Alex Drăgulin…

Mămicile și tăticii care lucrează la Primărie și-au adus și ei copilașii pentru a descoperi acest atât de minunat sport…patinajul pe gheață, adus de Daniel în fața Instituției la numai 5 lei/ persoană. Cu această sumă oricine poate să se delecteze timp de 1,5 ore admirând de pe patine minunata parcare construită în parcarea Primăriei, dar mai ales bradul cu mai multe vârfuri, adus probabil la preț redus tocmai de la munte.

Bradul acesta este o ciudățenie a naturii spun oamenii care trec pe lângă el. Vârfurile sale seamănă cu conducerea de partid, fiind puternic arcuite către anumite direcții, spun aceștia. Ceea ce nu înțelegem este de ce bradul nu a fost curățat de uscături înainte de a fi montat…spun ei – arătând spre crengile uscate.

Primul vizitator al patinoarului pare a fi o lucrătoare de la Salubritate care nu se poate dezlipi de gardul, de fapt de țarcul ce înconjoară patinoarul. Ea este fericită.

Și nea Mitrea a vizitat standul unde se încălțau patinele aducându-și aminte de vremurile când era flăcău și se dădea cu sania pe gheața Borcei. Vremurile au trecut și nea Mitrea nu mai poate să folosească decât bicicleta. O face deși a fost victima mai multori furturi, la viața sa având mai multe biciclete furate din fața blocului sau chiar de pe casa scării.