VIDEO. Reabilitarea cimitirului din com Modelu, încă o realizare a oamenilor cu suflet bun de la ALDIS.

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Reabilitarea cimitirului din com Modelu, încă o realizare a oamenilor cu suflet bun de la ALDIS.

După reabilitarea cimitirului Sf. Gheorghe din mun. Călărași, compania Aldis a finalizat în acest an și cimitirul din comuna Modelu. A fost un volum foarte mare de muncă apreciază oamenii de aici. Cimitirul era o groapă de gunoi. S-a realizat un gard modern din profil rectangular. Soclul betonat îmbrăcat în gresie, S-au realizat porți de acces. stâlpi de iluminat, iar aleile au fost aliniate după care au fost betonate. În 3 luni totul a fost terminat, indică cei care locuiesc lângă cimitir, vorbind despre faptul că nu se compară cu ceea ce a fost.

 

Pentru cei din Modelu cel mai importante sunt cele peste 2000 de locuri de muncă pe care firma Aldis le-au asigurat acestora după înființarea companiei. Munca la Aldis nu este ușoară, arată oamenii dar suntem mulțumiți. Avem nu numai pîinea pe care să o punem zilnic pe mese. Ni se asigură masa și pachete cu carne, cu preparate din carne în fiecare lună. Suntem mulțumiți, și nu putem uita eforturile firmei de a ne asigura locurile de muncă în condițiile grele din economia românească, noi muncitorii de la Aldis reușind să fim fruntași în industria de profil a prelucrării cărnii – arată  oamanii din comuna Modelu. Faptele bune ale oamenilor cu suflet bun de la ALDIS nu s-au oprit aici. Alina Naghi a reparat sau construit case pentru oamenii nevoiași din comuna Modelu, pentru familii cu mulți copii. Li s-a cumpărat lemne de foc pentru iarnă, iar din profitul companiei s-au bucurat și oamenii săraci, nevoiași, amărâți din Modelu – se arată. Lumea în Modelu iubește familia Naghi, oriunde aud vorbindu-se de numele lor îi laudă iar la cimitir se roagă pentru sănătatea lor.