VIDEO. Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă este de neoprit. Iluminatul modern cu LED peste tot pe toate străzile din Borcea și Pietroiu este introdus

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă este de neoprit. Iluminatul modern cu LED peste tot pe toate străzile din Borcea și Pietroiu este introdus

Toate fundăturile din Borcea și Pietroiu vor fi iluminate

După ce a asfaltat toate străzile din Borcea și Pietroiu, inclusiv ulițele și fundăturile acestora, primarul din Borcea mai își onorează o promisiune electorală făcută cetățenilor: este introdus iluminatul public modern, cu LED.

 VIDEO

Nimic nu pare să îl oprească pe primarul celei mai bogate cpmune din județ. Bogăția noastră vine din muncă – spune Aniel  Nedelcu Pațurcă. Bogăția presupune să lăsăm în urma noastră, generațiilor ce vor urma condiții moderne, europene – de care să se bucure. Avem o responsabilitate pentru tinerii noștri, pentru cei vârstnici deopotrivă. Le-am promis că voi introduce iluminatul modern cu LED pe toate străzile și fundăturile localităților noastre. Mă bucur că pot onora această promisiune.

 

Aniel Nedelcu Pațurcă: Strada va fi locul sigur unde oricine se va deplasa în siguranță la Borcea, ori Pietroiu. Infractorii trebuie să se teamă nu numai de introducerea iluminatului, peste tot ci și a unui sistem de supraveghere video. Oamenii sunt cei pentru care facem aceste lucruri. Noi, cei aleși de către ei nu luăm nimic cu noi. Dar lăsăm totul în urmă celor tineri, generațiilor viitoare. Asta vreau să le lăsăm. O viață mai bună, mai sigură. Condiții moderne așa cum doar în Occident există.

Pentru primarul din Borcea nu există vorbe ci doar…fapte

Avem, fiecare primar ambiții. În spatele lor sunt multe ore de muncă ale unei echipe. Sunt oamenii din echipa mea, a primarului – cărora le mulțumesc. Responsabilitatea se împarte la Borcea. Fiecare salariat este responsabil, altfel nu se poate. De la obținerea avizelor, a autorizațiilor, realizarea documentației – multe documente care stau în spatele proiectelor și până la aprobarea finanțărilor sunt grele.

Începerea lucrărilor este ultima fază, dar și aceasta presupune multă responsabilitate spune primarul din Borcea. Toate lucrările sunt atent controlate privind calitatea. Nu ne putem permite să risipim banii publici pe lucrări de mântuială ci vrem să realizăm lucruri trainice, durabile – a declarat pentru Atitudinea din Călărași, primarul din Borcea, ing. Theodor Aniel Nedelcu Pațurcă.