VIDEO. Poliția locală și Administrația Piețe și Oboare din Călărași au instruit agenții economici cărora li s-au repartizat terenuri la Târgul de toamnă

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Poliția locală și Administrația Piețe și Oboare din Călărași au instruit agenții economici cărora li s-au repartizat terenuri la Târgul de toamnă

Târgul de toamnă își deschide porțile doritorilor. Deocamdată pentru …amenajarea spațiilor

Astăzi 23 august 2018,  Administrația, Piețe, Târguri și oboare din subordinea Primăriei Călărași a repartizat agenților economici doritori suprafețe de teren din Oborul săptămânal pentru a le putea amenaja în vederea desfășurării Târgului de toamnă din perioada 01 – 09 sept. a.c. Persoanele interesate au fost informate de directorul Serv. Piețe Oboare ing. Manea Vasile despre regulile pe care trebuie să le respecte pentru buna desfășurare a activităților, reguli aflate sub sancțiunea amenzilor. S-a pus accent pentru o amenajare estetică a spațiilor, în special pentru cei ce vor avea terenuri pe strada Dobrogei, pentru a se evita acele celofane și amenajări inestetice. Cel mai mult s-a insistat pe păstrarea curățeniei, accesul cu autovehicule în obor.

Poliția locală a instruit clar pe cetățeni privnd respectarea regulilor de comerț, afișarea listelor de prețuri și tarife, documentele de proveniență a mărfii ce trebuiesc a se afla asupra lor, ocuparea domeniului public, respectarea regulilor de acces cu autovehiculele și mai ales a regulilor de conviețuire socială prevăzute de legea 61/1991.

Privind racordarea la energie electrică a tarabelor, instalațiilor, etc. un reprezentant al firmei autorizate să execute lucrări a lămurit privind realizarea improvizațiilor, a realizării prizelor de pîmânt și instalațiilor cu mulți consumatori. Și regulile PSI au fost indicate pentru buna desfășurare a activităților și prevenirea producerii incendiilor su altor accidente.

 

De menționat că Primăria mun Călărași avea în execuție prin Serviciul pavaje, reparații asfaltice în Obor intervenindu-se asupra unor alei. În acest an restaurantele aparținând Monik@Oloianu, Ilie Măgăreață și Mițu au fost reabilitate total, realizat instalații electrice și sanitare noi, spații mai încăpătoare și mai igienice pentru clienți, aceste firme dând startul concurenței pentru servicii de calitate între agenții economici. Tot astăzi au fost închiriate și marcate suprafețele de teren, la oprrațiune asistând și reprezentanții Poliției locale.