VIDEO. Marea Asfaltare continuă la Călărași și pe ploaie. Conducerea Primăriei supraveghează lucrările

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Marea Asfaltare continuă la Călărași și pe ploaie. Conducerea Primăriei supraveghează lucrările

Astăzi 17 noiembrie la orele 10 se lucra din greu la asfaltarea str. Victoriei. În băltoacele de apă, pe vreme de ploaie la _ 5 grade Celsius se aplica emulsie de amorsă și se arunca bitum. Cetățenii au opinii împărțite…Important este să se lucreze, să se facă treabă…spune o femeie.

Directorul Direcției de specialitate din cadrul Primăriei Călărași este un om muncit de conducerea Primăriei. Aflat la fața locului ne confirmă că azi se vor termina lucrările de asfaltare pe str Victoriei. Vor fi continuate pe alte tronsoane, respectiv pe str Școlii, Crinului, Gh. Doja. Totul depinde de vreme spune el. Iar reprezentantul firmei executante ne confirmă că cele _5 grade Celsius de azi sunt de fapt temperatura minimă limită la care asfaltul se poate aplica. Directorul Gheorghe Marian verifică grosimea asfaltului și panta de scurgere a apei către un geiger…Nu vrem să avem situații nedorite ca apa să băltească…spune el.

Și pe strada București se lucrează pe ploaie. Aflăm că este vorba de o peticire. Strada va fi reparată la anul când printr-un proiect european se va realiza și o pistă de biciclete…aflăm. Acum un utilaj curăță asfaltul măcinat de lângă gropile aflate una lângă alta, pentru…a se turna alt asfalt. Pentru asta se așteaptă oprirea ploii. Oamenii de pe stradă nu sunt de acord cu turnarea asfaltului pe ploaie…Dar aceasta a devenit ceva normal în municipiul nostru minunat spun tot ei. În fața casei celebrului jurnalist Nelu Bălașa groapa aia mare este din nou reparată. Să sperăm că nu vor turna asfaltul pe ploaie…spune un cetățean

Din ultimele date zilele următoare se va asfalta aleea centrala a Cimitirului Central. Primarul Drăgulin a dispus asta, ținând cont de solicitările oamenilor. Pentru tasare suplimentar se vor aplica un strat de pietriș și folosi compactoarele. Directorul Moldoveanu de la Serviciul Pavaje a primit sarcini precise pentru a lucra de calitate – confirmă biroul de presă al Primăriei.