VIDEO/ Lehliu Gară. Reabilitarea blocurilor din oraș – prioritate pentru primarul Iulian Iacomi

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO/ Lehliu Gară. Reabilitarea blocurilor din oraș – prioritate pentru primarul Iulian Iacomi

 325 apartamente vor avea tâmplărie, instalații și izolații din fonduri europene

Primarul Iulian Iacomi a epuizat toate proiectele de unde putea obține finanțare pentru dezvoltarea orașului și celor două sate aparținătoare. Cele mai importante proiecte sunt nu numai asfaltarea localităților și realizarea unui pasaj peste calea ferată ci și privind reabilitarea unor clădiri. Printre acestea sunt 13 scări de blocuri. 

 VIDEO

La Primăria orașului Lehliu Gară descoperim că prin comunicare, primarul Iulian Iacomi a descoperit că poate crește calitatea vieții pentru familiile din cele 325 apartamente din oraș. Foarte buna comunicare a fost întreținută prin administratorul public Liviu Juncu cu președintele Asociației de proprietari dl Bogdan Constantin. Asociația este constituită în 1960 și reactualizată juridic în 2006 la ANAF și Judecătoria din localitate. 

Practic, ne spune primarul Iulian Iacomi fiecare bloc va beneficia de lucrări pe bani europeni de vreo 200 000 euro. Se vor executa lucrări de tâmplărie, izolații, acoperiș, reabilitare casa scărilor, înlocuirea instalațiilor de căldură, iluminat, instalații, aer condiționat. În cadrul proiectului am prevăzut amplasarea de panouri fotovoltaice pentru a asigura iluminatul pe casa scării și iluminatul ecologic în zona blocurilor.

Lista cu blocurile ce vor suporta lucrări pe bani europeni este prezentată mai jos…