VIDEO. Conducerea REBU informează despre noile contracte privind ridicarea și transportul gunoiului din mun. Călărași

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Conducerea REBU informează despre noile contracte privind ridicarea și transportul gunoiului din mun. Călărași

Aflat la Călărași, directorul general al REBU, ing. Liviu Birău și directorul operațional ing. Dan Dehelean au prezentat amănunte despre noile contracte de colectare și transport al gunoiului de la agenții economici și persoanele fizice de către Societate. Despre tarifele prestate, mai reduse cu 1 leu față de vechile contracte cu Urban, modalitatea de  ridicare a gunoiului de la cetățeni, selectarea deșeurilor, flota și salariații REBU Călărași, se poate informa din prezentarea video următoare.

Conducerea REBU a arătat că pentru întocmirea noilor contracte cetățenii și agenții economici pot apela la ghișeul deschis în Primăria Călărași la parter lângâ ghișeul de Relații publice, dar și în zona 5 Călărași în ghereta din fața cofetăriei Karina.
Plata facturilor se poate face:
-la casierie
-la orice bancă prin ordin de plată
-la băncile specificate pe spatele facturii, prin prezentarea acesteia
-on-line prin crearea unui cont pe site-ul www.rebu.ro

REBU Călărași face prin Răzvan Sauciuc, șeful serviciului de salubrizare stradală și cleaning interior un apel la responsabilitate cetățenească: Poluarea mediului înconjurător, aruncarea gunoaielor ne creează nu numai disconfort și ne afectează sănătatea, a afirmat acesta.  Începând cu 1 oct. a.c., REBU va demara o activitate de educație civică a elevilor din toate instituțiile de învățământ din mun. Călărași privind consecințele nerespectării normelor de depozitare a gunoaielor ce pot afecta sănătatea, despre protecția mediului înconjurător.


REBU a adus la Călărași 16 autospeciale și are în total un număr de 22 cu care garantează că va asigura o salubrizare eficientă, la timp și de calitate pentru locuitorii din mun. Călărași. Pentru alimentarea cu carburanți a autospecialelor s-a adus o cisternă și s-au făcut investiții considerabile de către companie pentru a se cumpăra tomberoane. Totodată compania va efectua suplimentar atribuțiunilor contractuale, stabilite conform cerințelor din Proiectul european ridicarea gunoiului din poartă în poartă, pentru cei ce locuiesc la case, o perioadă de timp.

REBU promite respectul călărășenilor și seriozitate în relațiile contractuale. Totodată acesta contează pe o bună colaborare cu cetățenii, dar mai ales cu autoritațile locale cum ar fi Primăria și Poliția, privind controlul și sancționarea abaterilor de la normele de mediu, respectiv contractuale.