Video. Comercianții din Bazarul Călărași se opun demolării acestuia…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Video. Comercianții din Bazarul Călărași se opun demolării acestuia…

Comercianții din Bazarul călărășean nu vor să li se demoleze locul unde practică de peste 20 ani comerțul, locul de unde își întrețin cu greu familiile. Ei arată cum au investit în tarabele sau magazinele din Bazar, cum le-au acoperit, modernizat sau racordat la energia electrică.

Bazarul a fost 2 săptămâni închis spune un comerciant. Zăpada nu i-a lăsat pe comercianți să vândă ceva…Nici acum unii nu au deschis… De unde să plătim chiria lunară? Cu greu vindem 2-3 perechi de ciorapi pe zi. Este o minune când vindem un pantalon – arată ei. Marea nemulțumire provine din frica lor de a nu avea vad comercial, vânzare acolo unde vor fi mutați, dar și perioada mare de câțiva ani cât ar putea dura acest provizorat. Unii vorbesc de faptul că Bazarul urmează să fie preluat de un domn cu bani provenind din afaceri cu aur…îl cunosc bine. Nu vor să-i plătească acestuia chirie cât vrea el…Lumea mai este nemulțumită pentru că nu a fost corect consultată. Oamenii vor să știe cum va arăta în final acest Bazar reconstruit. Și mai ales unde vor avea repartizate standurile…ei vor să aibe vad comercial Vor garanții că afacerile nu le vor fi afectate pentru că în Consiliul local li s-a spus că activitatea acestora va fi restrânsă, pe perioada cât vor fi mutați.