VIDEO. Chiar dacă parlamentarii sunt în concedii, deputatul PSD Bîrcă Constantin acordă audiențe iar colegii lui sunt pe teren, în județ….

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Chiar dacă parlamentarii sunt în concedii, deputatul PSD Bîrcă Constantin acordă audiențe iar colegii lui sunt pe teren, în județ….

Joi 29 iulie 2021, în timp ce mulți parlamentari își continuau odihna de pe fotoliile din Parlament pe plajele însorite din alte țări…deputatul PSD Călărași Bîrcă Constantin a răspuns prezent solicitărilor cetățenilor. Majoritatea acestora au reclamat viața grea la care actualul guvern îi obligă. Oamenii au vorbit despre salariile și pensiile mici raportate la o continuă creștere a prețurilor.

 VIDEO

Deputat PSD Bîrcă Constantin: Cel mai îngrijorător pentru categoria celor vârstnici este creșterea prețului la curentul electric cu 10% și cu 25% a prețurilor la gazele naturale. Inevitabil cresc și prețurile alimentelor. Vorbim despre suportabilitatea populației de a rezista unor măsuri grele, care nu se regăsesc în alte țări. Împreună cu colegii mei parlamentari PSD din Călărași am cerut convocarea Parlamentului și luarea de măsuri eficiente pentru populație. Asistăm an de an la creșteri doar ale prețurilor, nu și ale veniturilor. Suntem aleși de cetățeni ca să le apărăm drepturile și asta vom face – a declarat pentru Atitudinea din Călărași deputatul Bîrcă Constantin. El și-a anunțat că programul de concediu va fi tot dedicat cetățenilor, așa cum o fac și colegii lui,  senatorul Nicușor Cionoiu care însoțește echipa Vasile Iliuță la proiectele aflate în derulare în județ, respectiv deputatul Coarnă Dumitru în localitățile din zona Oltenița unde verifică lucrările de mântuială efectuate de unii primari dar și condițiile în care românii trăiesc.

 VIDEO

Deputatul Bîrcă Constantin și-a pregătit în programul de concediu și vizite cu primarii unor localități în piețele agroalimentare, în oboare sau la punctele de lucru ale unor agenți economici. La sediul PSD Călărași în ziua de joi continuă prin rotație audiențele acordate cetățenilor.