VIDEO. Au fost prinși autorii omorului. Detalii în Conferința de presă de la I.P.J. Călărași

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Au fost prinși autorii omorului. Detalii în Conferința de presă de la I.P.J. Călărași

Inspectorul șef al IPJ Călărași comisar șef de poliție, Marian Iorga și procurorul de caz, Mădălina Miu au prezentat azi 02.12.2017 despre prinderea autorilor omorului. Cei 2 tineri elevi de liceu s-au pregătit cu cca. 1 săptămână înainte pentru a fura un autoturism și eventuali bani găsiți cu această ocazie. Și-au cumpărat cuțite, și au înjunghiat pe la spate pe cei care au oprit autoturismul, impresionați de frigul de afară și de semnele tinerilor criminali care făceau autostopul.Cercul de suspecți a fost inițial de sute de persoane.

Foto : Adevărul

 

Criminalii și-au recunoscut vinovăția, fără regrete, iar după comiterea faptei au fost și la liceu unde s-au comportat ca și când nimic nu s-a întâmplat. La percheziții s-a găsit și a doua armă a crimei la domiciliul unui tânăr. Suspectă a rămas intenția de a fura un autoturism și de a se deplasa cu acesta fără a se poseda permis auto și cunoștințe despre conducerea autovehiculelor – deplasarea eventuală a acestora cu autovehiculul furat pe drumurile publice putând constitui un alt pericol pentru oameni și bunurile acestora.
Marian Iorga a prezentat astăzi o echipă de profesioniști care face cinste județului nostru, o echipă de oameni dăruiți muncii de poliție, oameni anonimi aflați mereu în sjujba comunității.