Viceprimarul Viorel Ivanciu răspunde cetățenilor…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Viceprimarul Viorel Ivanciu răspunde cetățenilor…

Urmare a mai multor solicitări ale cetațenilor din cartierul Gară de a se reda parcul ce a folosit ca amenajare de șantier la construirea bisericii de vizavi de Inspectoratul Școlar, Viorel Ivanciu s-a implicat imediat.
Am luat legătura cu Protopopiatul și preotul responsabil de construirea bisericii. Am aflat că aceasta este finalizată la exterior, are gard și trotuare de acces, iar amenajarea cu panouri de gard a parcului  oferit de municipalitate pentru amenajarea de șantier nu mai este necesară.

Am stabilit de comun acord cu proprietarul gardului, respectiv cu preotul să îl ajutăm la demontarea gardului și curățenia zonei.
Concomitent, am stabilit cu Serviciul Pavaje și Spații Verzi din subordinea Primăriei, ca începând de luni de 28 august să defrișăm bălăriile crescute acolo, boscheții. Vrem să redăm locatarilor din zona de acolo un parc corect amenajat, cu alei asfaltate, mobilier stradal, pavaje. Vom planta în toamnă arbuști și vom realiza o zonă verde – a spus Viorel Ivanciu.
Dl. primar, Drăgulin ne-a promis sprijinul, pentru că în perioada respectivă începe și Târgul de toamnă, unde avem efective mari de salariați pentru amenajări și curățenie.
Le mulțumesc la cetățeni pentru informare și le promitem rezolvarea situației, a încheiat Viorel Ivanciu