Viceprimarul Viorel Ivanciu – nemulțumit de lucrările pe strada Variantă Nord

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Viceprimarul Viorel Ivanciu – nemulțumit de lucrările pe strada Variantă Nord

Astăzi 17 august 2017 la orele 07, viceprimarul Ivanciu Viorel (PNL) a verificat personal modul de efectuare a lucrărilor pe strada Variantă Nord, modul de realizare a curățeniei stradale dar și a reparațiilor străzilor din Cartier 2 Cocoși. Ivanciu s-a arătat nemulțumit vizavi de stadiul lucrărilor pe str Variantă, care trebuiau finalizate, conform promisiunilor firmei STRABAG. S-au  decopertat suprafețe extinse și se toarnă betoane ici-colo…cantități mici. Lucrările nu sunt semnalizate și circulația nu este îndrumată, traficul greu distrugând străzile din municipiu pentru a evita strada Variantă. Canalizările excavate nu au fost înlocuite toate, iar acestea nu au fost acoperite așa cum am dispus…pentru a nu se mai arunca în ele moloz sau gunoaie. Este delăsare și voi propune dlui primar să fie sancționată. Peste 10 zile începe Târgul de toamnă…arată Viorel Ivanciu. Nu văd cum se va circula către locația acestuia…Se impun măsuri ferme, urgente din partea constructorului.

Viorel Ivanciu s-a arătat nemulțumit și de geigerele din cartierul 2 Cocoși acoperite cu moloz și piatră, dar și de activitatea Serviciului pavaje din subordinea Primăriei. Se lucrează pe suprafețe foarte mici și foarte încet. Nu se vede un progres, a spus Ivanciu. O să-i mai rog pe cetățeni să ne indice locații unde sunt gropi ce trebuiesc urgent asfaltate…pentru că nu putem interveni pentru asfaltarea totală…multe străzi fiind în garanție după CL8. Sunt multe nereguli arată viceprimarul Ivanciu, indicând și spre unele lucrări de înlocuire a bordurilor și pavajului care afectează circulația pietonilor. Sunt lucrări începute și neterminate. Nu se mai poate tolera asta, spune Viorel Ivanciu indicând că trebuiesc aplicate sancțiuni constructorilor…

Mergând la fața locului în jurulorelor 09.00, împreună cu consilierul local Romeo Buzea imaginea delăsării este descoperită rapid. Totul arată ca în imagini. Pe un sector de cca 4 km lucrează…vreo 7 salariați. Au fost și 4…spun vecinii, care arată că aceștia pierd vremea și nu sunt controlați ori supravegheați de un diriginte de șantier. Nu au cum să termine lucrarea asta decât peste vreo 2 ani spun locatarii consilierului revoltat de lucrătorii care stau cu mâinile în sân ca în imagini…Totul este o borfășărie…o risipă a banilor pe o lucrare unde nu se vede calitatea…spune consilierul…Unde este dirigintele de șantier…că iar nu îl găsim…spune Buzea. De ce plătim salarii degeaba? Buzea mai arată că acum municipalitatea marchează cu vopea gropile de pe strada Variantă din dreptul FNC către strada Sloboziei. Acolo sunt furăciuni de bani…zice Buzea. Străzile trebuiesc asfaltate mai întâi și după aia vopsite….

Lucrările sunt abandonate, gropile de pe lângă axul șoselei nu sunt semnalizate…totul pare a fi părăsit pe sectorul str Variantă Nord dintre str Caragiale și str București.