Viceprimarul Viorel Ivanciu este receptiv la solicitările cetățenilor. El pune la muncă salariații de la Spații Verzi

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Viceprimarul Viorel Ivanciu este receptiv la solicitările cetățenilor. El pune la muncă salariații de la Spații Verzi

Astăzi 23 mai, Viorel Ivanciu a dispus fasonarea arborilor și tunderea ierbii de pe bdul Eroilor. În fața a ceea a ce mai rămas din Fabrica de Confecții și a fostului Liceu Nicolae Bălcescu, acum Casa Corpului Didactic@altele, arborii au crescut haotic acoperind relețele electrice. Iluminatul public nu mai era eficient din cauza coroanei pomilor ce acopereau corpurile de iluminat, arată Viorel Ivanciu. Iarba și boscheții au crescut la dimensiuni impresionante, acoperind chiar porțiuni din trotuar. Loc de ascuns pentru insecte, rozătoare și gunoaie aruncate, aceste zone verzi ofereau un aspect urât în municipiu lângă cele 2 supermarket-uri și Instituții locale.

 

 

Avem 25 salariați la serviciul spații verzi și căutăm să-i folosim eficient. De aceea am suplimentat numărul lor cu persoane cărora li se acordă ajutorul social și care sunt obligate să presteze muncă – spune Dragoș Coman. Polițiștii locali din subordine i-am planificat să sprijine activitățile desfășurate din zonă, unde parcarea numeroaselor autoturisme împiedicau aceasta, a adăugat Dragoș Coman.