Viceprimarul Radu Marian din Gălbinași, pe teren aproape de oameni

5 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Viceprimarul Radu Marian din Gălbinași, pe teren aproape de oameni

   Pe Radu Marian viceprimar al comunei Gălbinași l-am găsit pe teren. A fost trimis de tatăl său, primarul PSD  Radu Paul să verifice cum muncesc oamenii de la legea 416 pentru comunitate. Viceprimarul a verificat cum este încărcat gunoiul în tomberoanele amplasate de Primărie în intersecțiile din localitate. L-am ajutat pe domnul primar să deszăpezească comuna. Avem permis de conducere și noi salariații Primăriei am lucrat pe utilajele de deszăpezire. Oamenii ne-au ajutat și comuna noastră a fost deszăpezită imediat după viscol….

Nu așteptăm pomană de la nimeni și folosim cele 4 utilaje pe care le avem la maxim…spune Radu Paul. Mai mult, vrem să realizăm un parteneriat cu primarii din localitățile învecinate pentru a interveni la deszăpezire pe drumul principal pe care se face naveta la București spune Radu Paul indicând discuțiile cu primarul Gheorghiță Cărtușanu pentru reabilitarea transportului local pe ruta Budești-București.

Pe teren viceprimarul Radu Marian nu se ocupă numai de controlul celor care lucrează la legea 416. El discută cu oamenii, știe ce probleme au, unii având nevoie de ajutor medical sau alimente pentru a ieși din iarnă. Așa l-am găsit discutând cu familia lui Stroe Ion zis Papillon, om care suferă și el și băiatul deprobleme medicale. Cu pensia mică de handicap nu se pot descurca. Au câteva găini dar nu le este rușine să muncească….Capul familiei este în cazul de față femeia…Ea se plânge viceprimarului, chiar dacă un vecin o ia la bășcălie. Radu Marian știe problemele oamenilor și le comunică în Consiliul local, acolo unde se intervine în cazuri urgente.

Oamenii mulțumesc primarului, salariaților Primăriei Gălbinași pe care-i văd mereu printre ei, preocupați de problemele acestora.