Vestigii arheologice descoperite în canalizarea din fața ENEL

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vestigii arheologice descoperite în canalizarea din fața ENEL

Astăzi 2 iunie 2017,  meseriașii de la Ecoaqua au reluat lucrările de înlocuire  a unui capac la canalizarea din fața ENEL de pe minunatul bulevard al Republicii. Locatarii din zonă au rămas uluiți…meseriașii au înlocuit tabla prinsă de asfalt cu șuruburi acum câteva zile cu o … gură de canalizare prevăzută cu capac de acces adevărat. Importante efective au fost aduse azi la fața locului. O vidanjă și un excavator au însoțit echipa de 4 salariați de la Apă și un fel de Canal. Aceștia au venit cu o mașină de tăiat asfaltul și cu dispozitive minunate de curățat canalul. Iată ce au descoperit ei în canalul acoperit acum câteva zile cu capacul de tablă prins cu șuruburi… VIDEO

 

Intervenția meseriașilor adevărați de la Ecoaqua nu a fost întâmplătoare. Pentru asta a trebuit ca în groapa cu pricina să se rupă un autovehicul. După ce a fost acoperit cu capacul din tablă și-au mai rupt cauciucurile cei care nu au ocolit șuruburile cu care era prinsă tabla de șosea. Minunea a trebuit să fie constatată la fața locului de chiar directorul de la Ecoaqua, cel mai premiat director din județ. El a găsit șuruburile cu care era prinsă tabla rupte de autocamioane la numai 2 zile după ce a fost montată.

În dreptul canalizării minunate este un imobil cu geamurile expuse la bulevard.Propietarul, nea Jan a vorbit cu cei care și-au rupt mașinile sau cauciucurile în fața casei lui. Le-a spus la toți că este exasperat de sunetul metalic al capacului la impact cu rotile auto. Și el a depus si el nenumarate solicitari telefonice la Ecoaqua, dar fara rezultat. Oamenii au făcut poze în dreptul mașinilor cu cauciucuri avariate iar unul face demersuri să își recupereze paguba.

În imagini groapa care a înghițit autovehiculele și a produs disperare locatarilor din zonă, participanților la trafic și mai ales disconfort. Ceva cu care călărășenii s-au obișnuit în mandatul lui Daniel Ștefan Drăgulin.