Primăria Călărași & REBU ne informează privind actualizarea evidențelor

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași & REBU ne informează privind actualizarea evidențelor

Recent, primăria Călărași a intrat în posesia unei baze de date conform căreia 458 locuințe din mun. Călărași înregistrează peste 10 persoane la o adresă. Astfel cca. 6000 persoane domiciliază la acele 458 locații. Unele locuințe au și 50 persoane ce figurează ca plătitoare de taxe de salubritate. Situația s-a produs ca urmare a lipsei evidențelor dar și legislației, care recent permite Serviciului Public pentru Evidența Persoanelor Călărași să opereze corect datele de la proprietari.

Aceste date sunt de folos pentru a se stabili corect taxele pentru salubrizare către REBU – arată viceprimarul Liviu Coman dar și pentru alte situații a spus acesta indicând impozitarea, alegerile. Apelul primăriei către proprietarii înregistrați cu mai mult de 10 persoane / adresă este de a se prezenta la serviciul din subordine și de a declara corect, cu acte situația existentă. Se vor corela astfel taxele încasate și nu vor mai exista plângeri, nemulțumiri privind unele calcule.