Vasile Iliuță: Vom finaliza asfaltarea str. Variantă Nord până la sfârșitul lunii septembrie…

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță: Vom finaliza asfaltarea str. Variantă Nord până la sfârșitul lunii septembrie…

La întrebarea adresată de redacția noastră privind termenul în care va finaliza Primăria Călărași și CJ lucrările de reparații ale străzii Variantă Nord și drumului de acces în municipiu dinspre Piscicola am aflat de la primarul Marius Dulce că cei 896 metri de asfalt până la Piscicola se vor realiza după terminarea licitației ce are termen sfârșitul lunii iulie.

foto arhivă cu lucrări de pe un segment al str Variantă Nord

Președintele Iliuță a dat pentru drumul dintre Siderca și DN21 termen de 3 luni, Adică până la sfărșitul lunii septembrie anul curent. Potrivit acestuia lucrările de reparații implică frezare, aplicare de material geotextil și asfalt pe 4 benzi, respectiv 2 benzi pe sensul de mers. Este un parteneriat CJ & Primăria Călărași a precizat Iliuță în lungime de 2,864 km, pentru reparaii capitale cu îmbrăcăminți bituminoase pe Centura Nord.

 Urmărim decongestionarea zonelor aglomerate și facilitarea transportului în condiții de trafic mai sigure – a declarat președintele Vasile Iliuță pentru Atitudinea din Călărași. Totodată vom asigura o rapiditate sporită și o durată de deplasare mai redusă participanților la trafic din zonele implicate în proiect între instituții și locurile de muncă ale cetățenilor. Lucrarea va începe între sensul giratoriu DN21 și sens giratoriu Tenaris și va avea o suprafață de peste 20 000 m.p. și va avea o valoare estimată de cca 1500 000 lei din care cca. 1130 000 lei va reveni CJ.