Vasile Iliuță solicitat de conducerea Ministerului agriculturii să facă fapte bune în continuare. VIDEO

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță solicitat de conducerea Ministerului agriculturii să facă fapte bune în continuare. VIDEO

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au efectuat astăzi 22 august 2017 o vizită de lucru în judeţul Călăraşi, prilejuită de începerea lucrărilor de execuţie privind modernizarea SPA 388 Navele 2 şi 3 din amenajarea de irigaţii Boianu-Sticleanu şi Gălăţui-Călăraşi.

Aici s-au întâlnit cu conducerea CJ Călărași, cu primari liberali și sociali democrați, oameni marcanți în viața comunităților lor dar și în agricultura călărășeană.Responsabilii PSD au discutat cu factorii de decizie locali, ci specialiștii prezenți implicând în administrarea sistemului de irigații inaugurat astăzi și în modernizarea agriculturii călărășene politicienii de toate orientările.
Reputația de bun gospodar, de agricultor vestit prin rezultate deosebite ale președintelui CJ, Vasile Iliuță dar mai ales actualele sale preocupări orientate către dezvoltarea județului au fost apreciate de preledintele PSD Liviu Dragnea și de ministrul agriculturii, care l-au solicitat să continue, invitându-l la minister pentru alte oportunități de care județul nostru poate profita.

Liviu Dragnea a gustat din roșiile și ardeii produși pe terenurile agricole din Grădiștea și Al Odobescu, felicitând primarii prezenți pentru calitatea acestora, și pe organizator, fiind mulțumit de standul cu produse agricole, prezentat de Stan Ion, directorul Camerei Agricole Călărași.

Vasile Iliuță:

Am onorat invitația ministrului Agriculturii, Petre Daea, fostul meu coleg din Comisia pe Agricultură, de a participa azi la vizita pe care a efectuat-o în județul nostru.

Ne-am deplasat împreună în teren unde am luat parte la începerea lucrărilor de execuție privind modernizarea sistemelor de irigații din zonele Boianu-Sticleanu şi Gălățui-Călărași.

Ca om al câmpului consider că acest moment este un pas important în dezvoltarea exploatațiilor agricole. Reabilitarea sistemelor de irigații reprezintă o ultimă etapă către o agricultură performantă.