Vasile Iliuță și primarii PSD Călărași au lansat candidatura lui Bălan Florin la Primăria Frumușani…VIDEO

3 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță și primarii PSD Călărași au lansat candidatura lui Bălan Florin la Primăria Frumușani…VIDEO

Sâmbătă 5 iunie 2021 conducerea PSD Călărași a participat la acțiunea de lansare / popularizare a candidaturii lui Bălan Florin la funcția de primar al com. Frumușani. Aceasta vine ca urmare a declarării ca incompatibil cu exercitarea funcțiilor publice a fostului primar, iar alegerile locale urmează a se efectua pe 27 iunie. La eveniment au participat Vasile Iliuță președintele int. PSD Călărași, parlamentarii  PSD Călărași, conducerea de partid, membri și simpatizanți ai PSD. 

 VIDEO

Bălan Florin a fost prezentat de Iliuță drept un familist respectat al comunității din Frumușani, un om apreciat de către primarii aleși ai PSD. El lucrează la ANAF Budești și este recomandat ca un luptător pentru dezvoltarea localității Frumușani. Dorința lui Bălan este de a oferi ca viitor primar încredere și respect cetățenilor ce îl vor vota. Încrederea în proiectele PSD și respectul cetățenilor care apelează la primar pentru rezolvarea unor probleme sunt lucruri importante spune Iliuță. Ele definesc relația între ales și cetățean. Primarul trebuie să fie permanent în slujba cetățenilor, să-i informeze corect și la timp și să-i consulte privind lucrările ce trebuie efectuate în localitate. 

Expertiza profesională a lui Bălan în domeniul finanțelor publice îl recomandă pentru corecta gestionare a acestora mai ales în condițiile când bugetele alocate comunelor sunt mici și acestea trebuie să se orienteze către implementarea unor proiecte europene. Social democrații au ambiția de a prezenta cetățenilor nu vorbe, promisiuni electorale ci fapte – a declarat Samoilă Ion, secretarul executiv al PSD Călărași. El a dat modelul multor primari de urmat, cum ar fi Nicolae Râjnoveanu, Gheorghiță Cărtușanu, Tatu Ionel, Velicu Dan, Iancu Mugurel, Radu Paul, Vasile Lucian, sau Iliuță Marian – care au deschise o serie importante de proiecte pentru dezvoltarea localităților și prosperitatea cetățenilor. 

Senatorul Nicușor Cionoiu a subliniat sprijinul pe care echipa primarilor social democrai și a parlamentarilor PSD Călărași îl acordă permanent primarilor din județul Călărași, către implementarea unor proiecte importante unde au expertiza profesională necesară. Și Bălan Florin are expertiza activităților din primărie a arătat senatorul Cionoiu, descriind activitatea depusă de acesta ca secretar al comunei. 

Deputatul PSD Călărași Bîrcă Constantin a vorbit despre responsabilitatea permanentă a celor aleși și a descris foarte buna comunicare cu parlamentarii care va trebui continuată pentru flexibilizarea legislației actuale, ca aceasta să vină concret și eficient în sprijinul comunităților prin proiectele propuse. Forța unei echipe constă în unitate a spus deputatul călărășean care are convingerea că Bălan Florin va fi ales ca primar al comunei, datorită expertizei sale și calităților umane ce îl recomandă. 

Bălan FlorinPentru cei care nu mă cunosc, mă numesc Bălan Florică, am 50 de ani, sunt căsătorit și tata a doi copii. Sunt locuitor al comunei Frumușani și provin dintr-o familie de oameni simpli. Am absolvit Universitatea Spiru Haret, Facultatea Finanțe Bănci și masterul în Audit Financiar Contabil.
În Primăria Comunei Frumușani am lucrat din anul 1990, până în anul 1994, când am plecat la Administrația Finanțelor Publice a județului Călărași, unde mi-am desfășurat activitatea pe o perioada de 20 ani. În prezent sunt șef serviciu la A.N.A.F Budești, unde îmi desfășor activitatea din anul 2014.
Știu ce înseamnă munca și integritatea și am luptat mereu ca să ajut oamenii și totodată să le ofer încredere și respect, motiv pentru care m-am hotărât să candidez pentru funcția de primar al Comunei Frumușani.
Primăria trebuie să funcționeze doar în folosul cetățenilor și al comunității! Consider că am dobândit cunoștințe și abilități necesare în vederea desfășurării corespunzatoare a procesului de administrare a fondurilor publice, a patrimoniului public și a instituției publice locale, precum și competențele necesare implementării unui sistem de control intern în cadrul unei unități administrativ teritoriale locale pentru oferirea unor servicii de calitate pentru cetățeni.
Înaintea noastră se află viitorul, un drum de-a lungul căruia se înșiră provocările pe care vrem să le realizăm , dorințele pe care vrem să le vedem împlinite, iar deasupra tuturor sunt nevoile cetățenilor.
Haideți să începem împreună această schimbare, să evoluăm și să ne extindem orizonturile, să vedem problemele ca pe niște oportunități prin care ne demonstrăm nouă înșine că putem să avem o comună DEZVOLTATĂ, ÎNGRIJITĂ, CURATĂ și PROSPERĂ, o comună plină de viață și cu viață.
Fiți alături de mine și haideți să pornim împreuna pe acest drum!
Întreaga mea existență s-a împărțit între carieră și familie. Nu sunt o persoană conflictuală și aștept aceeași atitudine elegantă și sobră de la contracandidații mei. Doresc să am dialoguri civilizate cu cetățenii, să le ascult nemulțumirile și îndrumările . Împreună o să reușim să ridicăm aceasta comună la standarde mult mai înalte.
Cu mulțumiri anticipate, Bălan Florică