Vasile Iliuță și Marius Cojocaru au verificat stadiul lucrărilor de asfaltare din Cuza Vodă

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță și Marius Cojocaru au verificat stadiul lucrărilor de asfaltare din Cuza Vodă

Astazi domnul Cojocaru Marius primarul Comunei Cuza Vodă impreuna cu domnul președinte al Consiliului Judetean Călărași au verificat stadiul lucrărilor de pe DJ 310 ce leagă satul Ceacu de DN 21 Călărași-Slobozia. Cu aceasta ocazie s-au stabilit prioritatile pentru perioada imediat urmatoare in ceea ce priveste alimentarea cu gaze a localitatii prin ADI Dunarea Sud-Gaze si asfaltarea tuturor strazilor din localitate prin urmatorul program PNDL avand in vedere ca proiectul a fost aprobat prin FDI.

De asemenea nu putem trece cu vederea asfaltarea in parteneriat Primaria Cuza Voda-CJ Calarasi a drumului ce leaga DN3 de DJ 310 (hotarul), lucrari ce au demarat inca de acum 2 luni si se vor finaliza pana la sfarsitul acestui semestru.Multumim domnului Presedinte pentru implicarea de care a dat dovada in acest demers vital pentru comunitatea noastra. Pe langa acestea alte 3 proiecte sunt foarte aproape de realizare:un liceu tehnologic cu profil agricol prin fonduri europene(POR), modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea de lampi LED stalp-de-stalp prin Ministerul Mediului si realizarea trotuarului ce va lega Cantonul de Comfert SA. Acestea speram sa se adauge proiectelor aflate in derulare sau finalizate cum ar fi asfaltarea strazilor, extinderea retelei de canalizare, modernizarea caminelor culturale, infiintarea gradinitei noi, reabilitarea sediului primariei, reabilitarea bisericilor, stadioanelor, infiintarea si extinderea sistemului de supraveghere video, extinderea iluminatului public pana la Canton,etc. – arată primarul loc. Cuza Vodă, Marius Cojocaru pe pagina sa facebook.