Vasile Iliuță se luptă pentru amenajarea stadionului din mun Călărași și asigurarea cerințelor impuse de Liga I.VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Vasile Iliuță se luptă pentru amenajarea stadionului din mun Călărași și asigurarea cerințelor impuse de Liga I.VIDEO

Astăzi 20 iunie 2018 consilierii județeni au aprobat  modificarea si completarea Anexei la Hotararea Consiliului Judetean Calarasi nr. 35/2018 privind aprobarea utilizarii excedentului bugetar, rezultat la incheierea exercitiului bugetar 2017, in exercitiul bugetar 2018, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

S-a aprobat rectificarea bugetul propriu al judetului Calarasi pe anul 2018. Astfel,  pentru a se amenaja Stadionul din mun. Călărași conform cerințelor impuse de Liga I s-au aprobat  indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Sistem de supraveghere video şi control acces la Stadionul Central Ion Comşa – Complex Sportiv Municipal Dunărea Călăraşi” – faza Studiu de fezabilitate (SF).

Datele de identificare ale obiectivului de investiţie sunt:

  1. Amplasament: Municipiul Călărași, Județul Călăraşi, Bd. Republicii, nr. 39.
  2. Valoarea investiţiei, conform Devizului general, este 465.657,97 lei fără T.V.A., din care C+M 260.452 lei.
  3.  Durata estimată a execuției: 30 zile.

Vasile Iliuță a obținut votul majorității consilierilor județeni pentru a se aloca 150 000 ron la Clubul de fotbal Dunărea Călărași. Banii provin de la 3 asociații sportive, printre care Oltenița și Borcea care își vor putea recupera acești bani după rectificarea bugetară. 

Tot astăzi, la cabinetul președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, s-a întrunit Consiliul Director al AFC Dunărea. Au fost dezbătute probleme ce țin de investitiile care sunt realizate de către instituția noastră la stadionul “Ion Comșa”, dar și subiecte referitoare la modul de lucru, decizii tehnice și administrative.

Vasile Iliuță: Debutul de sezon pentru Liga 1 trebuie să ne găsească pregătiți așa că au fost făcute propuneri pentru constituirea unor grupuri de lucru care vor avea misiunea de a verifica lucrările de reabilitare a bazei sportive și finalizarea la timp a întregii investiții.